lostyazilim

Wordpress Yorum/Cevapla sorunu

4 Mesajlar 1.204 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kerimkul kerimkul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar

Yemek ve pasta tarifleri üzerine bir sitem var. Sorunum Tarif altında bulunan yorum bölümünden Yorum gönderiliyor bunda bir sorun yok ama yorum atmış kullanıcıya cevap vermek istediğimde yani o mesajın cevapla butonuna bastığımda çalışmıyor.

Sorun Yoast SEO eklentisinden kaynaklanıyor. Etkisiz hale getirdiğimde normal çalışıyor.

Temamı değiştirdim standart WP teması yaptım Yoast SEO etkinleştirdim sorunsuz çalıştı. Yorum ve yoruma cevap verirken sorun yaşamadım.

Sorun sanırım eklenti temamla çakışıyor. Bu sorunu çözmem için ne yapabilirim yol gösterirseniz sevinirim.

**Yoast seo mail attım başka temada çalıştığı için sorunun eklentiden kaynaklanmadığını söylüyor.

Aşağıdaki adresteki yorumlardan görebilirsiniz.

Teşekkür ederim

https://www.evyapimitatlar.com/tarifler/yumusak-sandvic-ekmegi-tarifi/#comment-53

wmaraci
reklam

SENibrahim SENibrahim ibocum Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** Ş**
  • Mesajlar 4598
  • Beğeniler 1727 / 1541
  • Ticaret 15, (%100)
Temanızdan kaynaklı bir durum. Eğer tema dosyalarında bir ayar değiştirmediyseniz temayı komple silip tekrar yükler misiniz? Benim tahmin ettiğim ise litespeed cache sizi böyle bir duruma düşürüyor.

Şuanlık cache temizleyip eklentiyi devre dışı bırakmak. Yoksa Yoast gibi milyonların kullandığı eklenti sizin temanızla çakışma oranı sıfırdır.

Dediğim gibi cache eklentisi devre dışı bırakıp dener misiniz?

Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com

• Üyelik 30.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
İlk aklıma gelen Litespeed olmuştu devre dışı bıraktım ama düzelmedi. Kullandığım eklentileri hepsini etkisizleştirdim tek tek etkileştirip denedim Yoast Seo da sorunum ortaya çıktı.

Temamı komple silip yeniden yüklersem veri kaybı yaşarmıyım.

**emin olmak için litespeed tekrar pasif yaptım şu an aktif değil sorunum devam ediyor :(

• Üyelik 30.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Healty Check eklentisiyle WP dosya bütünlüğünü test ettim. bu dosyaların içeriği değişmiş diyor. WP repair diye birşey varmı yeniden yüklesin

sonuç bu şekilde

It appears as if some files may have been modified.
One possible reason for this may be that your installation contains translated versions. An easy way to clear this is to reinstall WordPress. Don't worry. This will only affect WordPress' own files, not your themes, plugins or uploaded media

public_html/readme.html Content changed (View Diff)
public_html/wp-config-sample.php Content changed (View Diff)
public_html/wp-includes/version.php Content changed (View Diff)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al