VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu konu başlığını okuduğumda kurcalayarak anlamıştım hocam yine de benim gibi haberi olmayanlariçin güzelde bir anlatım olmuş teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ui designer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bununla ilgili plugin bile var random yapıyorsun 3 saat ile 5 saat arası bir bekleyen konuyu otomatik yayınlıyor. bence içeriğinizi göremez sadece bunun için bot kullanıyorsanız bot ile çekilen içerikleri anlıyor olabilir kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizin güncel kalması açısından bunu kullanabilirsiniz örneğin. Bir gün içinde 10 yazı yazar bunları günde 2 yazı paylaşacak şekilde ayarlarsınız. Bu şekilde sitenizi güncel tutarsınız. İleri yayınlamayla ilgili google ın bir alakası yoktur bu sayfa daha yayınlanmadığı için sitede yer almaz veritabanınızda yatar durur bu yüzden google o yazıdan haberdar olmaz.
Ama belki sitemapınızda veya başka bir plugininizde sorun vardır o zaman yayımlanmamış taslak halindeki yazılar sitemapda görünürse felan google bu yazıyı taramak için sitenize uğrar ancak yazıyı bulamaz böyle bir sorun oluşabilir.
Hızlı yazdığım için biraz anlatım bozukluğu oldu mazur görün :)
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
tamamdır :) sağol kardesm.
Immortal
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok güzel bir özellik ve ben google'da bu özelliği kullanınca sayfaların geri gittiğini falan düşünmüyorum.