-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam arkadaşlar wordpress için mobil tema eklentisi kullanmam gerekli hangi eklentiyi tavsişye edersiniz aralarında ne tür bi fark var.
birde şunu belirteyim yaklaşık 6 ay önce ismini hatırlamadığım bi mobil tema eklentisi kurdum görüntü güzeldi ama tıklamada çok ciddi düşüş yaşadım eklentiyi kaldırdığım an normale döndü. yani şöyle kullanıcılar tam site görmek istiyor ama sayfa altında tam site sekmesini bulamıyor mobil tema kurmazsak google amca sıralamada düşüceksiniz diyor ne yapacaz bilmiyom.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Wp Touch yükleyin. Sayfa altında masaüstü linki de var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Jetpack eklentisinin mobil tema özelliğini aktifleştirebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Wp Touch benim serveri çok kasıyor. admin php . bile zor giriyorum. bu nedenle. jetpack
kullanıyorum. sadece mobil eklentisini aktif edip geri kalan modülleri pasif yapıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yaw bu eklenti WP Super Cache ile birlikte çalışmıyormu ?
Ek Olarak: Ek Olarak: Konu güncel.
1: Wp Touch kullanmaya başladım fakat mobil trafiği nereden göreceğimi bulamadım.
2: ayrıca bu eklenti lisanssız çokta işe yaramıyor özellikle reklam ekledikten sonra sayfa açılmamak için ısrar ediyor daha duyarlı bi mobil tema öneriniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. jetpack takibimde.
dikkatimi çeken bu mobil temalar sırf mobil var diye yüklemek yanlış kullanışlı tema olması lazım kullanıcılar sayfalar arasında kolayca gezinebilmeli sırf siteyi mobil uyumlu hale getirmek için yapılan işlemler ciddi kayıp veriyor
Wp Touch da çekirdek ayarlar içerisinde bir sayfaya yada adrese yinlendir var ona sakın bulaşmayın sayfa 3 dakikadan önce açılmıyor hitler tepe takla.
şu gerçek var bu mobil işi cidden önemli bu süreci sağlıklı geçiren google in gözüne girer voleyi vurur bu süreçte bir çok sitenin beyaz bayrağı çekeceği kesin.