zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar konuyu CSS bölümüne mi buraya mı açsam bilemedim ama burasını daha makbül gördüm. Öncelikle yaşadığım sorun şu,
Bir css tasarımı Wordpress'e entegre ediyorum. Her şey iyi ve güzel gidiyor. Şu single.php sayfasındayım ve bir hata alıyorum. Hata şu,
Yazı kısmı yukarı kayma yaşıyor. Style.css den onu ayarlasam bile ana sayfada ki yazılarda etkileşim oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Bir ikincisi,
padding ve marginleri 0 yaptım ancak sadece single.php gibi alt sayfalarda üst kısımdaki boşluklar siliniyor ama index.php de bu olmuyor.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Sun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bi ss görebilirsem yorum yapabilirim :)
umtt
umutozkir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ID ve class'ları kontrol edin. Farklı seçiciler verdiğiniz değerleri geçersiz kılıyor olabilir. Ya da yazdığınız değerin sonuna !important değerini ekleyin. Örn;
padding:0!important; gibi.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşımız tema dosyalarını bana gönderdi. Sorun BOM'suz UTF-8 olarak kodlanmamasından kaynaklanıyor. Ve div'lerin yanlış yerlerde açılması veya açılmaması sonucu kaymalar oluşmuş. CSS'te de bazı mantık hataları bulunuyor. Arkadaşımızın ilk denemesi. Bu tip hatalar benim başlangıcımda da olmuştu. İlk temamı bilen bilir. :D Hey gidi günler hey diyorum ve darısı ECakmak'ın başına diyorum. Sorunu çözdüm.