-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tüm eklentileri kapatın sadece fastest cache açık kalsın.
Yine ön beleği silip, JS ile ilgili olanları seçmeden CSS ile ilgili olanları da Sadece Sıkıştır özelliğini seçerek deneyin bi. Eğer yine hata verirse, CSS ve JSS ile ilgili özellikleri devre dışı bırakın. Ön belekleme gzip özelliklerini kullanın
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Dediğiniz gibi yaptım 15 dakikadır herhangi bir bozukluk görülmemekte,ilerleyen zamanlar'da nolcak bekliom :) teşekkürler yardımların için
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Oluşturmayı önleyen kodları bilmem ne yapın özelliği varsa onu durdur. Ben eklenti kullanmiom ama o özelliği kodlarla kapatınca tema bozuluyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Araba Teknisyen
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu eklentigi yükledim veri tema baglantisi hatasi aliyorum bi türlü yapamadim var mi yardim edebilecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
eklenti iyiydi , sanırım güncellemeden sonra bu tür hatalar alıyor.aynı yaa eklenti'de acıp kapatmadığım özellik kalmadı. hata aynı sanırım düzelene kadar kullanmamak en iyi olcak. :D
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben söyliyim benimde başıma geldi aynı olay bende wp super cache kurdum ama tema bozuldu alakasız bişey oldu. Daha sonra önbelleklemeyi kapattım düzeldi ama önbelleklemeyi kapatınca da cche den ne derece verim alınır oda bilinmez başka cache kurmayı düşünüyorum w3 total cache vardı sorunsuzdu keşke silmeseydim :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
wp fastest cache eklentisi index.html dosyasını güncellemiyor. yani yeni bir şey eklediğimde değişiklik olmuyor sebebi nedir?
yardımcı olursanız sevinirim.