-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci web master
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Sunucu üzerindeki bütün wordpress sistemlerinin hacklenmesi sonucunda 20 ye yakın sitemde arada kaynadı. Utf-7 ye çevirilmiş db bu problemini çözdüm. Site Başlıklarının tamamı +ADw-/title+AD4 +ADwAIQ-DOCTYPE html PUBLIC +ACI–//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN+ACI +ACI-http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd+ACIAPg +ADw-html xmlns+AD0AIg-
gibi uzun ibarelerle değiştirilmiş onları da düzelttim fakat bazı sitelerimde wordpress in orjinal temasına çevirdiğimde yine o kişilerin indexi çıkıyor. Kendi temamı ayarladığımda sorun olmuyor. Düzeltmek için orjinal temayı sıfırdan değiştirdim. Yine aynısını yaşadım ve wordpress in themes klasörü haricinde tamamını silip yeniden yükledim. Yinede düzelmedi. Nasıl düzeltebilceğim hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpress dizinini komple sil wordpress orjinal dosyalarını at sonra da wp-config dosyasını kendi databasene göre düzenle
not sakın tekrar var olan databasenin üzerine kurma siteyi sadece wp config dosyasını düzenle kendisi ayarlamaları çeker veritabanından
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam anlatamadım galiba wordpress dosyalarını komple silin sitenizin anadizinine orjinal wordpress dosyalarını yükleyin daha sonra wp-config-sample.php dosyasından -sample yazısını kaldırın sonra wp-config dosyasını açın içindeki gerekli yerleri databasenize göre düzenleyin siteniz tamamdır
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
hangi firma ile çalışıyordunuz hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Aynı sorun bende de vardı değerli dostum? Aynı firmadamıyız bilmiyorum ama
bende wp dosyalarını yeniledim düzeldi..
Umarım sorununu giderebilmişsindir.
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ