Yazılım tamamıyla bana ait ve ücretsizdir. Ancak kötüye kullanımların önüne geçmek için yazılımı otomatik olarak domaine lisanlamanız gerekiyor.
Yapmanız gereken sırasıyla:
1 - Eklentiyi edinmek ve domaininize ait lisans anahtarı üretmek için bu sayfayı ziyaret edin.
2 - Eklentiyi bilgisayarınıza indirip .rar 'dan çıkarın.
3 - Eklentiyi ftp'den wp-content/plugins klasörü içine atın.
4 - Eklentiyi admin panelinizden aktif etmeden önce mutlaka lisans anahtarı edindiğinize emin olun.
5 - Herşey tamam ise eklentiyi aktif edin.
6 - Admin paneldeki eklenti yönetim bölümü için: siteniz.com/wp-admin/options-general.php?page=wp-jet-cache/wp-jet-cache.php
7 - İndex için eklenti erişim linki: siteniz.com/wp-jet-cache.php => "k.adı ve şifre (demo) dur. Admin panel Eklenti yönetim bölümü => Ayarlar kısmından şifrenizi değiştirin."
8 - Gerekli açıklamalar admin panel eklenti yönetim bölümünde mevcut.
Genel olarak sistemin özellikleri:
- Sayfalarınızı önbelleğe .txt uzantılı formatta aldığı için siteniz tarayıcı gözünde sadece html formatında çıktı sağlar. Bu da sql, sunucu kaynak kullanımı ve CPU oranlarını %95 oranında azaltarak sitenizin jet hızında açılmasını sağlar.
- Sistemin sitenizin kaynak kodlarını sıkıştırma (tek satırda) gösterme özelliği vardır. Bu sayede siteniz extra hızlanacaktır.
- Eskisine nazaran online oranlarınızdaki kapasiteniz %300 artış gösterir.
- Yeni yazı girildiğinde cache otomatik olarak temizlenir.
- Admin panelden istediğiniz sayfanın önbelleğini silebilirsiniz.
- Admin panel haricinde kendi belirleyeceğiniz k.adı ve şifre ile site.com/wp-jet-cache.php adresinden de sistemin kontrolunu sağlayabilirsiniz.
- Kolay kullanım arayüzü, kolaylıkla aktif ve pasif edebilme seçenekleriyle oldukça gelişmiş bir sistemdir.
- Sadece üyelik sistemi kullanan sitelerin kullanması uygun görülmez.
- Yazı okunma sayısı gösteren eklentiler kullanıyorsanız cache temizlenenen kadar yazı okunmaları aynı kalır.
- Sistemi uzun bir zaman boyunca farklı siteler ile denenmiş ve wordpress sitelerde %95 oranında performans arttırdığı gözlemlenmiştir. Bu haliyle rahatlıka piyasanın en iyi cache sistemi diyebiliriz.
Güle güle kullanın.
- Multi konudur