-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Sorunun çözümünü ben de merak ettim, takipteyim
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İndeks sayısının çok olması pek birşey ifade etmez hocam. Asıl önemli olan yazılarınız indeksleniyor mu ? Yeni eklediğiniz yazıların indekslenmesi ne kadar sürüyor ? Resimler indekslenmiş mi ?
Etiket arşivleri, yazar arşivleri, sorgu arşivleri (arama sonuçları), attachment arşivlerinin indekslenmesine gerek bile yok. Zaten All in One SEO gibi eklentiler de bunların indekslenmesini engelleyin diyor.
Kısaca asıl önemli olan yazıların indekslenmesi. Sayının önemi yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lütfen ücret isteyen arkadaşlar usulca konudan uzaklaşsın. bunu beğendim :))
- Farklı bir eklenti ile denemeni öneririm Premium Seo pack filan.
aio seo galiba siteharitasında belirli bir limiti vardı örn: 1000 link gibi (yanlışsam düzeltsin bilen biri)
-yeni eklenen konuları google gibi getir dene bir iki tane değil biraz link ekle
-bu sorun sadece google mi yoksa yandex te de varmı ?
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam sizin sitede indekslenmemesi gereken sayfalar indekslenmiş. Eklentide ayar yapın. Etiket arşivleri, sorgu sonuçları (search>mardin gibi) vs vs.... Bunlar zaten olmamalı.
Siz Google Gibi Getir yapmadan yeni eklediğiniz yazı ne kadar sürede indeksleniyor ona bakın.
Bir yazı indekslendiyse; artık o yazı site haritasından silinse bile Google'den silinmez. Site haritası limiti olsa bile eski indeksleri engellemez. O yüzden eski indekslerin silinmesi gibi bir durum olmaz.
Sizin indeks sayınızın asıl kaynağı "arama sonuçları ve kategori arşivleri". Bunlar sayesinde indeksler 20binlere tırmanmış. E artık sitenizde arama fazla yapılmadığına, yeni kategori ve etiketler fazla eklenmediğine göre indeks sayısının biner biner artması beklenemez. Yazı ekledikçe, görsel ekledikçe indeksiniz artık 2şer 3er artmaya devam eder. Bunun bilincine varmak gerekir.
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
@[cagman](userid:30481) yandex google ın yarısı kadar indexliyor, google 1000 sayfa indexlemişse yandex 500 sayfa ....
1- Temayı değiştirmeyi kafayı koydum,
2 - SEO eklentisi ücretli ücretsiz tam ve kesim öneri istiyorum sizlerden,
3 - Sizce sitede cache eklentisi kullanmalı mıyım? Cevap evet ise ücretli ve ücretsiz öneriler nelerdir?
4- Sitemde sırf sosyal medya paylaşımları için jetpack kullanıyorum. Adıyla tezat olan başka bir eklenti olamaz... Site yükledikten sonra google page speed falan artırmaya çalışmak tam bir enayilik... Bu eklenti yerine tavsiyeniz var mı?
daha ne diyeyim uşaklar, yardım edin daa..
Ek Olarak: @[cagman](userid:30481) yandex google ın yarısı kadar indexliyor, google 1000 sayfa indexlemişse yandex 500 sayfa ....
1- Temayı değiştirmeyi kafayı koydum,
2 - SEO eklentisi ücretli ücretsiz tam ve kesim öneri istiyorum sizlerden,
3 - Sizce sitede cache eklentisi kullanmalı mıyım? Cevap evet ise ücretli ve ücretsiz öneriler nelerdir?
4- Sitemde sırf sosyal medya paylaşımları için jetpack kullanıyorum. Adıyla tezat olan başka bir eklenti olamaz... Site yükledikten sonra google page speed falan artırmaya çalışmak tam bir enayilik... Bu eklenti yerine tavsiyeniz var mı?
daha ne diyeyim uşaklar, yardım edin daa..
https://populertarim.com
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam sizin sitede indekslenmemesi gereken sayfalar indekslenmiş. Eklentide ayar yapın. Etiket arşivleri, sorgu sonuçları (search>mardin gibi) vs vs.... Bunlar zaten olmamalı.
Siz Google Gibi Getir yapmadan yeni eklediğiniz yazı ne kadar sürede indeksleniyor ona bakın.
Bir yazı indekslendiyse; artık o yazı site haritasından silinse bile Google'den silinmez. Site haritası limiti olsa bile eski indeksleri engellemez. O yüzden eski indekslerin silinmesi gibi bir durum olmaz.
Sizin indeks sayınızın asıl kaynağı "arama sonuçları ve kategori arşivleri". Bunlar sayesinde indeksler 20binlere tırmanmış. E artık sitenizde arama fazla yapılmadığına, yeni kategori ve etiketler fazla eklenmediğine göre indeks sayısının biner biner artması beklenemez. Yazı ekledikçe, görsel ekledikçe indeksiniz artık 2şer 3er artmaya devam eder. Bunun bilincine varmak gerekir.