-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşlar temada sitene ekle özelliği yokmuş biz bunu eklenti ile yapabilir miyiz? Yani a sitesindeki güncel yazıları b sitesinde sidebarda sadece resim başlıkları olarak gösterme işlemi olacak. ücretli ücretsiz yardım decek ister buraya yazsın isterse pm atsın. her 2 site de wp.
İngilizce Hakkında...
htttp://www.mebingilizce.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Kamuda İşçi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rss yi çekmeyi dene istersen. Her wordpress in bi rss çıktısı olur. Wordpress site adresinin sonuna /feed i eklersen hemen görürsün.
Her Yer Karanlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bazı sitelerin temalarında sitene ekle özelliği var ya benim temamda bu özellik yok ama ben sitemdeki haberi başkasına göndermek istiyorum. Yani eklenti ile falan sitene ekle özelliği kazandırmak istiyorum.
İngilizce Hakkında...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teveccüh zaten safir temanın webportal v2 kullanıyorum fakat safir tema bu temasına sitene ekle özelliği koymamış. safir ile görüştüm bu temaya ekleyemeyiz dedi. farklı yolu var mı diye arıyorum.
İngilizce Hakkında...
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şimdi her tema aynı kodlama ile uyuşmuyor. Ben de webportala birkaç özellik istedim, uyuşmuyor dediler. 2 ay gibi sağlam bir birikim daha yapım, siteyi açıp yüksek miktarda makale yatırımı yapacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ücreti dahilinde yapabilirim daha önce yaptığım bir çok örneği var. Kişi dilediği kategoriyi seçer, dilediği kadar gösterir. İframe ile sorunsuz gösterebilir. Tıkladığında ana siteye gider.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
a sitenizin rss çıktısı yani a.com/feed/ elinizde dursun . b sitesi wp admine gelin sağ sol bileşenleri ayarlamaya gelin ve orada wifi işareti gibi rss işareti olacak oraya a.com/feed/ yazın
Profesyonel Android uygulama yazımı.