-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Organizatör
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba,
Wp super cache eklentisi ile ilgili sıkça rastlanan bağlantı kopması sonucu beyaz sayfa sorununu bir türlü çözemedim. Ne yaptıysam olmadı, yönergeler, videolar hepsini izledim. 2009 Yılından bu yana internette bu eklentiyi herkes çok met etmiş ancak kimse bu sorunun tam çözümünü yazamamış.
Yahu arkadaş 6 yıldır hiç kimse mi çözememiş ? sitemde toplam 40 yazı var 15 sayfa var. Tam bu sefer hallettim derken siteye dönüp bir menüye tıkladığımda bağlantı keslip ekran beyaz oluyor! :(
Bu sorunu burada çözebilecek olan kişi yazsın lütfen. Çünkü onu yaptın mı bunu denedin mi dışında ne yapabilirim eklentiyi kullanmam şart. Javascript fazla w3 total cache sadece sayfa önbellekleme destekliyor. Şablonu themeforest'ten aldım yardım dosyalarında wp super cache yüklememi istiyor. Benim bu sorunumu çözene şu mübarek Ramazan ayında bol dua edicem :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam plugins klasörünün ismini xplugins yapın. Sorun çözülduyse sorun bir eklentidedir. Eski ismi verin tekrar. Eklentilerin isimlerinin başına x koyarak sorunlu olanı bulun.
Functions.php yi yeniden atın ftp'ye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Organizatör
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onuda denedim eklenti başlı başına sorun. Zaten sorun diğer eklentiler yüzünden olsaydı kimse kullanamazdı. 100.000 indirme var :( internette gösterilen ayarları tam yaptım ara ara bağlantı kuruyor bende o arada yapıyorum işlemi. Bir yolunu bulan varsa lütfen yardım etsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Wp-config icerisindeki wp_debug degerini true olarak guncelleyip sonra beyaz ekrandaki hata metnini buraya yazin yardimci olalim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wp-config.php deki wp debug u aktif edin cikan hatayi paylasin lutfen.
NOT: wp super cache biraz agir bir sistem, benim tavsiyem wp-fastest cache kullanmaniz. Daha hafif sade bir urun.
NOT2: wp fastest cache free versionunu resim hizi icin BJ LAZY LOAD ile destekleyebillirsiniz.
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
eklentiyi silin wp-config.php üzerinden kodunuda kaldırın büyük ihtimal sorun düzelir düzelmez ise wp dosyalarınızı manuel güncelleyin düzelir