lostyazilim
tr.link

Wp Super Cache Eklentisi Beyaz Ekran Sorunu!

8 Mesajlar 1.367 Okunma
acebozum
tr.link

cooljem cooljem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Organizatör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 10 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba,
Wp super cache eklentisi ile ilgili sıkça rastlanan bağlantı kopması sonucu beyaz sayfa sorununu bir türlü çözemedim. Ne yaptıysam olmadı, yönergeler, videolar hepsini izledim. 2009 Yılından bu yana internette bu eklentiyi herkes çok met etmiş ancak kimse bu sorunun tam çözümünü yazamamış.

Yahu arkadaş 6 yıldır hiç kimse mi çözememiş ? sitemde toplam 40 yazı var 15 sayfa var. Tam bu sefer hallettim derken siteye dönüp bir menüye tıkladığımda bağlantı keslip ekran beyaz oluyor! :(

Bu sorunu burada çözebilecek olan kişi yazsın lütfen. Çünkü onu yaptın mı bunu denedin mi dışında ne yapabilirim eklentiyi kullanmam şart. Javascript fazla w3 total cache sadece sayfa önbellekleme destekliyor. Şablonu themeforest'ten aldım yardım dosyalarında wp super cache yüklememi istiyor. Benim bu sorunumu çözene şu mübarek Ramazan ayında bol dua edicem :(

elektronikssl
webimgo

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Hocam plugins klasörünün ismini xplugins yapın. Sorun çözülduyse sorun bir eklentidedir. Eski ismi verin tekrar. Eklentilerin isimlerinin başına x koyarak sorunlu olanı bulun.

Functions.php yi yeniden atın ftp'ye.

• Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Organizatör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 10 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Onuda denedim eklenti başlı başına sorun. Zaten sorun diğer eklentiler yüzünden olsaydı kimse kullanamazdı. 100.000 indirme var :( internette gösterilen ayarları tam yaptım ara ara bağlantı kuruyor bende o arada yapıyorum işlemi. Bir yolunu bulan varsa lütfen yardım etsin.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Wp-config icerisindeki wp_debug degerini true olarak guncelleyip sonra beyaz ekrandaki hata metnini buraya yazin yardimci olalim.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci

Kaanep Kaanep WordPress Optimization! Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Wp-config.php deki wp debug u aktif edin cikan hatayi paylasin lutfen.
NOT: wp super cache biraz agir bir sistem, benim tavsiyem wp-fastest cache kullanmaniz. Daha hafif sade bir urun.
NOT2: wp fastest cache free versionunu resim hizi icin BJ LAZY LOAD ile destekleyebillirsiniz.

CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)

• Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Organizatör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 10 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Wp-config icerisindeki wp_debug degerini true olarak guncelleyip sonra beyaz ekrandaki hata metnini buraya yazin yardimci olalim.

Çıkan hata budur
Fatal error: Internal Zend error - Missing class information for in /home/siteminadi.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php on line 5

Ek Olarak:

Kaanep adlı üyeden alıntı

Wp-config.php deki wp debug u aktif edin cikan hatayi paylasin lutfen.
NOT: wp super cache biraz agir bir sistem, benim tavsiyem wp-fastest cache kullanmaniz. Daha hafif sade bir urun.
NOT2: wp fastest cache free versionunu resim hizi icin BJ LAZY LOAD ile destekleyebillirsiniz.

Zencache nasıl ? bu önerinizden daha mı iyidir ? ah şu wp super cache düzgün çalışsaydı sunucu hizmeti veren hosting şirketi kazanamazdı. Bence hosting şirketleri bu konuda bize karşı dürüst değil. Süremin dolmasını bekliyorum amazon'a taşıyacağım herşeyi.

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
eklentiyi silin wp-config.php üzerinden kodunuda kaldırın büyük ihtimal sorun düzelir düzelmez ise wp dosyalarınızı manuel güncelleyin düzelir

• Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Organizatör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 10 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Sorun beyaz sayfa sorunu değil sorun bu eklentinin beyaz sayfa sorununu yaşamadan kullanma. Silip ve izlerini yok edebilirim ama forumdaki arkadaşların bu konudaki uzmanlığına danışıyorum. Azda olsa kod bilgim var ama bunu çözemiyorum :(

Ek Olarak:

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Dediğinizi yaptım. Var mı bir gelişme acaba ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al