İŞ İÇİN ANLAŞILMIŞTIR!
Arkadaşlar şu an imzadaki sitede kullandığım seohocası v.2 tema üzerinde bazı editlemeler yaptırmak istiyorum.İstediklerimi yapabilecek yetenekli webmasterlar tema üzerinde yaptıkları değişikliklerle bir demo adresine temayı yükleyip bana linkini ve istedikleri fiyatı,webmaster sitelerindeki konu linklerini,referanslarını bildirsin lütfen.Fiyatta uçmayalım,sonuçta sıfırdan tema oluşturmayacak sadece bir kaç editleme yapacaksınız.Kendi inanmadığı fiyatı yazanlara cevap verilmeyecektir.Lütfen yeterli bilginiz yoksa bizi deneme tahtası olarak kullanmayın.Daha önce başıma geldiği için özellikle vurguluyorum.Onun için webmaster forumlarında kendi konuları,referansı olanlar tercih edilecektir.
Ödeme şekli:Hazırlanan demoyu beğenirsem,arkadaş temayı kuracak ve gerekli düzenlemeleri yapacak ve sorunsuz şekilde bittiğinde ödemesi yapılacaktır.
İletişim için mail teklinkfilmlerim@gmail.com
Temanın orijinal halini indir.
Tema üzerinde yapılacak değişiklikler.
1.Resimde kırmızı ile gösterilen kategoriler olmayacak.Kategori kısmı zaten sidebarda var.Ve bu üst kısım kategorileri alfabetik sırayla rastgele alıyor.Sevmiyorum.
2.Herhangi bir konu tıklandığında artık sidebar olmasın.Yani sidebar sadece sayfada olmalı konu içine girildiğinde konu ve resimler tam ekran olmalı.
3.Üst kısımda bulunan Manşet bölümü,kayar band şeklinde konuların üstünde boydan boya olacak ve o bandda son eklenen 15-20 film afişi kayacak.
Buradaki şaretli kısım aşağıdakiler gibi olacak.
4.Site tüm tarayıcılarda tam ekran olacak.
5.Son yorumlar kısmında Yorum ve konu adı geçecek.Bu vardı ancak sonradan ne olduysa şimdi sadece yorum gözüküyor.
6.feedburner e mail haberdar ol kısmı eklenecek
Hazrılanan tema siteye kurulacak ve gerekli düzenlemelri yapılarak sorunsuz şekilde teslim edilecek.