lostyazilim
tr.link

WP Tema Editleme Ücretli-Paypal Ödeme

4 Mesajlar 1.797 Okunma
lstbozum
tr.link

wplike wplike Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 3, (%100)
İŞ İÇİN ANLAŞILMIŞTIR!
Arkadaşlar şu an imzadaki sitede kullandığım seohocası v.2 tema üzerinde bazı editlemeler yaptırmak istiyorum.İstediklerimi yapabilecek yetenekli webmasterlar tema üzerinde yaptıkları değişikliklerle bir demo adresine temayı yükleyip bana linkini ve istedikleri fiyatı,webmaster sitelerindeki konu linklerini,referanslarını bildirsin lütfen.Fiyatta uçmayalım,sonuçta sıfırdan tema oluşturmayacak sadece bir kaç editleme yapacaksınız.Kendi inanmadığı fiyatı yazanlara cevap verilmeyecektir.Lütfen yeterli bilginiz yoksa bizi deneme tahtası olarak kullanmayın.Daha önce başıma geldiği için özellikle vurguluyorum.Onun için webmaster forumlarında kendi konuları,referansı olanlar tercih edilecektir.
Ödeme şekli:Hazırlanan demoyu beğenirsem,arkadaş temayı kuracak ve gerekli düzenlemeleri yapacak ve sorunsuz şekilde bittiğinde ödemesi yapılacaktır.
İletişim için mail teklinkfilmlerim@gmail.com

Temanın orijinal halini indir.

Tema üzerinde yapılacak değişiklikler.
1.Resimde kırmızı ile gösterilen kategoriler olmayacak.Kategori kısmı zaten sidebarda var.Ve bu üst kısım kategorileri alfabetik sırayla rastgele alıyor.Sevmiyorum.

2.Herhangi bir konu tıklandığında artık sidebar olmasın.Yani sidebar sadece sayfada olmalı konu içine girildiğinde konu ve resimler tam ekran olmalı.

3.Üst kısımda bulunan Manşet bölümü,kayar band şeklinde konuların üstünde boydan boya olacak ve o bandda son eklenen 15-20 film afişi kayacak.

Buradaki şaretli kısım aşağıdakiler gibi olacak.

4.Site tüm tarayıcılarda tam ekran olacak.
5.Son yorumlar kısmında Yorum ve konu adı geçecek.Bu vardı ancak sonradan ne olduysa şimdi sadece yorum gözüküyor.

6.feedburner e mail haberdar ol kısmı eklenecek

Hazrılanan tema siteye kurulacak ve gerekli düzenlemelri yapılarak sorunsuz şekilde teslim edilecek.

wmaraci
reklam

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
bence biraz uğraşsan kendin yaparsın hocam pek zor bir şey değil bunlar öğrenmiş olurdun. Tabi ki kimsenin işine karışmak istemem uzman arkadaşlar ücretli şekilde yapabilirler kolay gelsin.

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Herkese yaptırıp bir kişiden almaktansa, bir kişi ile görüş anlaş ona yaptır. Böylece almadığın kişiler boşa uğraşmış olmaz.

Kafandaki fiyatı ÖM atarsan bende sana geri dönüş yapabilirim.

wplike wplike Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 3, (%100)

androidsistem adlı üyeden alıntı

bence biraz uğraşsan kendin yaparsın hocam pek zor bir şey değil bunlar öğrenmiş olurdun. Tabi ki kimsenin işine karışmak istemem uzman arkadaşlar ücretli şekilde yapabilirler kolay gelsin.

Haklısınız da uğraşacak vaktim pek yok açıkçası.Üstteki manşeti yaparken bile bir sürü işim aksadı o yüzden temiz iş olsun istiyorum.

Ek Olarak:

Sinan adlı üyeden alıntı

Herkese yaptırıp bir kişiden almaktansa, bir kişi ile görüş anlaş ona yaptır. Böylece almadığın kişiler boşa uğraşmış olmaz.

Kafandaki fiyatı ÖM atarsan bende sana geri dönüş yapabilirim.

Daha önce söylediğiniz gibi bir kaç iş yaptım.Karşınızdaki insan tam olarak istediklerinizi yerine getiremiyor,bir yandan da emek veriyor mecburen ödeme yapıyorsunuz elde bir şey yok.Yine bir çalışmadan ötürü site alt üst oldu düzeltene kadar göbeğim çatladı.O yüzden bu işte böyle bir yöntem kullanmaya karar verdim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al