lostyazilim
tr.link

WP Tema Yapımında Kalıcı Bağlantı Değiştirdikten Sonra Link Sayfası Neden Hata Veriyor?

5 Mesajlar 1.882 Okunma
acebozum
tr.link

Mustafa Cakmak Mustafa Cakmak Front-End & Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)
HTML to Wordpress yapıyorum. Localhostta çalışıyorum. Post linklerine veriyorum. Sorunsuz çalışıyor.

Fakat, kalıcı bağlantı ayarlarını değiştikten sonra linklere tıkladığımda Not Found hatası veriyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Başka bir hata söz konusu olabilir, kodları detaylıca incele başka bir hata vardır ama bence tema ile alakalı değil çalışmasa hiç çalışmaz kalıcı bağlantı yapısını güncelledikten sonra çalışmıyor ise başka bir sorun vardır. Localhost da bilgisayarın .htaccess oluşturulmasına izin veriyormu kontrol et.
Mustafa Cakmak

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)

cihaneken adlı üyeden alıntı

Başka bir hata söz konusu olabilir, kodları detaylıca incele başka bir hata vardır ama bence tema ile alakalı değil çalışmasa hiç çalışmaz kalıcı bağlantı yapısını güncelledikten sonra çalışmıyor ise başka bir sorun vardır. Localhost da bilgisayarın .htaccess oluşturulmasına izin veriyormu kontrol et.

Evet hocam dediğiniz gibiymiş. Bir wordpress kurdum ve temayı ona attım. Kalıcı bağlantı ayarlarını değiştim. Oldu.

Peki bu durumu localde nasıl düzeltebiliriz? Muhtemelen htaccess yazmıyor dediğiniz gibi.

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

Mustafa Cakmak adlı üyeden alıntı

Evet hocam dediğiniz gibiymiş. Bir wordpress kurdum ve temayı ona attım. Kalıcı bağlantı ayarlarını değiştim. Oldu.

Peki bu durumu localde nasıl düzeltebiliriz? Muhtemelen htaccess yazmıyor dediğiniz gibi.

.htaccess manuel olarak eklemelisin büyük htimal localhost "pragram files" de kuruluysa dosya eklemek için yönetici isni istediğinden dolayı dosya oluşturamıyordur bir nevi yazma izni gibi düşün, fakat en basiti yeni kurduğun wordpress in ana dizinindeki .htaccess dosyasını bilgisayarına indir ve localhost daki wordpress ana dizine kopyala.
Mustafa Cakmak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)

cihaneken adlı üyeden alıntı

.htaccess manuel olarak eklemelisin büyük htimal localhost "pragram files" de kuruluysa dosya eklemek için yönetici isni istediğinden dolayı dosya oluşturamıyordur bir nevi yazma izni gibi düşün, fakat en basiti yeni kurduğun wordpress in ana dizinindeki .htaccess dosyasını bilgisayarına indir ve localhost daki wordpress ana dizine kopyala.

O dosya yazılamaz olduğundan dolayı değişmiyorda. Değişse bile yine eski ayarlarını yazıyor.

Bende bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye yazdım buraya. İnternette de bulamayınca bir danışayım dedim. Çok teşekkürler.

Localde normal şekilde çalışacağım.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al