-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar Merhaba.. Joomla Kurulu bir sitem var bilenler bilir... Daha önce Taşıma hakkında bir iki şey danışmıştım ama taşımamıştım.. Şimdi siteme 3-5 Sabik anahtar kelimeden sabit hit geliyor. Ama site büyümüyor 2 yıl oldu.. Bu nedenle bende wordpresse geçip sağlam çalışmalar ile hit arrtırma ve siteyi büyütme peşindeyim. Bu nedenle bazı yazıları olduğu gibi woprdpresse taşırken o yazıların url yapılarını da wp'de sadece o yazıların ama eskisi gibi kalmasını sağlayabilir miyim?
eski sitede .com/index.php/makale-basligi şeklinde olan yazı wp'ye geçerkende aynı kalması mümkün mü?
ya da google webmastertools'dan nasıl bir yönlendirme ile o hitleri kaybetmeden doğrudan yeni sitedeki makaleye yönlendirsin?
Saygılar.. Arkadaşlar ciddi bir konu lütfen yardımcı olalım. Yorumlarınıza göre Siteyi taşıyıp taşımama kararı vereceğim.. Saygılar...
ctylmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
insaat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
url leri wpde de yine ayni kilabilirsin tabiki.
ornek site adi/kategori/makale-adi
baglantilarini wp adim ayarlar kalici baglanti ayarlarindan yapabilirsin
aktaracagin makaleyi ekledikten sonra makaleyi duzel baglantisina tiklayina yukarida makalenin yolu yazar duzelte tiklayip diledigini yazabilirsin.
detayli kodlar ve tarif vermek isterdim ancak tablet kullniyorum buda bi isgence.
sonuc olarak dert etme cok basit bi sekilde halledebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
bende öyle düşünüyordum ancak / işareti olduğu içn orada kabul etmiyor sanki.. ben denemek istedim olmadı..
index.php/kategori/makale-adi olduğu zaman / işareti yerine - koyuyor.
ctylmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
insaat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tahminen konusuyorum,
htacces den de bunu yapabilirsin gibime geliyor arastirmani tavsiye ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
İşte hocam ben sadece belli makalede o url yapısını kullanmak istiyorum... eğer o mümkün değilse webmastertools'dan ya da o anahtar kelimeden hitlerime nasıl devam edebilirim bir url yönlendirme nasıl olabilir?