İyi günler arkadaşlar. Tartışma ayarlarından yorumları kapatabildiğimizi biliyorum. Fakat kapattığımızda "comments" yazıda tamamen gözükmüyor. Acaba şu şekilde yapılabilir mi?
Ben wpyi-mybbye entegre ettim, güzel bir şekilde çalışıyor(bir kaç sorun dışında). Wp de konu açıldığında yada yorum yazıldığında mybbde gözüküyor. Ben kullanıcıların wpde konu altında sadece "yorum sayısının" gözükmesini istiyorum. Tartışma alanında kapatıldığında hem yorum kapanıyor hem yorum sayısı kapanıyor. İstiyorum ki yorum yapılamasın, yorumlar okunulmasın ama yorum sayısı link olarak gözüksün. "8 yorum yapılmış." mesela tıklayınca o konuya yönlenecek? bu "x tane yorum yapılmış " kelimesi yazının en altında olmalı. ayrıca zaten konunun başlığının yanın "8 comments" diye yazmalı. Sadece yorum formunun olmaması lazım. Bunun yerine "8 tane yorum yapılmış. Yorum yapmak için tıklayınız" linki olması lazım. Eğer yardımcı olabilecek varsa cevaplarını bekliyorum. saygılar.
printf( _n( 'One Response to %2$s', '%1$s Responses to %2$s', get_comments_number(), 'themater' ),
number_format_i18n( get_comments_number() ), '' . get_the_title() . '' );
?>
1 ) { ?>