Siteme sürekli DDOS saldırısı yapıldığından dolayı bir senedir [COLOR="DarkOrange"]CloudFlare kullanıyordum. Bir süre önce NS ayarlarımı değiştirdim, ardından tekrar CloudFlare'in bana sağlamış olduğu NS ayarlarına döndüm. Fakat beklenmedik bir şey oldu. Site gayet normal çalışıyor ama "wp-admin" ve "wp-login"den üye girişi ve buna benzer üye işlemlerinin hiçbirini yapamıyorum çünkü Error 520 hatası alıyorum. Bununla ilgili CloudFlare ile iletişime geçtiğimde aşağıdaki cevabı aldım. Söylenenleri anlıyorum fakat yapacak teknik bilgim hiç yok maalesef.
Yardımcı olacak bir kişi olursa çok minnettar olurum, teşekkürler.[/COLOR]
Hello,
Is this occurring just within your admin? If so, I would recommend setting Page Rules to bypass the cache for these URLs for your wp-admin and wp-login pages.. A tutorial for Page Rules can be found here:
https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200168306-Is-there-a-tutorial-for-PageRules-
Use the following patterns:
*x.com/wp-admin*
*x.com/wp-login*
Then, set the caching option to 'bypass', and turn every other option to 'off' (you can leave the security options on default).
I hope this helps, but if you have any questions or concerns please let me know.