-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki, hocam bende netten indirdim yani ne yapmak gerekiyor ücretlisini mi almamız lazım ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam temayı themeforest'ten aldık 59 dolara zaten oda içinde gelmişti ama bu sorunu vermeye başladı, ben yine her şeye rağmen başka sitemde de denedim aynı sorunu verdi. ne yapmamız gerekiyor yazdım tema sahibine ama bir yanıt gelmedi daha.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web master seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpress 4.5 sürümünee güncellediyseniz sitenizi sorun bundan kaynaklı. 4.5 de veriyor bu hatayı. Tema lisanslıysa tema yapımcısı güncelleme yapmış olmalı veya yapacaktır. Aynı sorunu bizde yaşadık theme forest ten temanın güncel sürümünü indirdim sadece eklentiyi güncelledim. Ama bir çok tema henüz güncelleme yapmamış. Bu durumda ya bekleyeceksiniz ya da visual composer son sürümünü ayrıca alacaksınız.
Hobi Ajans
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
WP 4.5 sürümü ile eski VC sürümü çalışmıyor ve güncelleme gerektiriyor ancak güncellemeyi temaya uygulamak zor olduğundan tema yapımcıları uğraşmıyor. Meganews tema kullanıyorum ve yapımcının önerisi eski WP sürümünü kullanmak ;/
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam eski sürümü yüklesek düzeldi diyelim, güncelleme her ay geliyor wp ye ve bu güncellemeler açıkları kapatmak için şimdi güncellemezsek sorun devam ederse ne yapacağız, aslında bir yandan vazgeçmek istiyorum wp den çok sorun çıkıyor ya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı Grafiker
-
-
Ad Soyad
U** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende de aynı arıza var. Gerçekten, neden bu problemler ortaya çıkıyor anlayamadım?! Tema yazarına mesaj attım, stone theme' den "türkçe bilmiyoruz, ingilizce yazın" diye mesaj geldi(!) Türkiye' de ürün satan yabancı firmaların, hiç değilse Türkçe bilen birini çalıştırmaları gerekmez mi? Galiba çözümü olmayan bir sorun bu.