-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar siteme wordpress kuruyorum her şey tamam, giriş yaparken kullanıcı adı ve şifre giriyorum girişe tıklayınca aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardım bekliyorum
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/islamili/public_html/wp-config.php:1) in /home/islamili/public_html/wp-login.php on line 349
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/islamili/public_html/wp-config.php:1) in /home/islamili/public_html/wp-login.php on line 361
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/islamili/public_html/wp-config.php:1) in /home/islamili/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 669
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/islamili/public_html/wp-config.php:1) in /home/islamili/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 670
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/islamili/public_html/wp-config.php:1) in /home/islamili/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 671
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/islamili/public_html/wp-config.php:1) in /home/islamili/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 866
www.umitbasci.com | www.mumcukoyu.com
Sitelerime ulaşmak için kopyala-yapıştır yapınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
wp-config.php aç hocam en sonda boşluk varsa birde en başta onları sil.. dene..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Olmadı,
www.islamilim.net/wp-login.phpgirip en üste bak hocam kodlar gözüküyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
notepad++ ile açıp UTF-8 ile kaydetmeyi deneyebilirmisin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hâla aynı hocam. Daha önce hostgator'un bedava domaininden cpanel üzerinden wordpress kurmuştum ve sorun yoktu ama şuan ftp ile kurdum ve hata var. Hocam bunu cpanel üzerinden kuramıyomuyuz? güzelhosttan aldım hostu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamamdır arkadaşlar, siilip tekrar kurunca sorun düzeldi. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.