-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Hosting, VDS
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkese merhabalar,
Belki görmeyen ve almayı düşünenler vardır diye bir konu açayım dedim. Wp-rocket te black friday için çarşambaya kadar geçerli indirim mevcut.
Tek sitelik paket: $31.85
3 sitelik paket : $64.35
Limitsiz paket: $161.85
İsteyen olursa ortaklaşa limitsiz pakette alınabilir. Gayet uygun bir fiyata geliyor.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Limitsiz paketi ortak alabiliriz. Bir kaç kişi daha toplanırsa haber verebilirsiniz.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tamamdır hocam. Ortak olmak isteyenler bildirirse alabiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress siteler için cache işlemleri, optimizasyon vb işlemler için kullanılan etkili bir eklenti diyelim :)
Kart
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Hocam ortaklaşa olunacaksa bende varım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ortak alacak arkadaşlara ödemenin yıllık olduğunu da hatırlatalım ki bilmeyenler için yanlış anlaşılma durumu olmasın. :) Bir yıl dolunca eklentiyi kullanmaya devam edebiliyorsunuz sadece süreniz bittiyse eğer yeniden ödeme yapana kadar güncelleme alamıyorsunuz. Tabii süreyi yenileme indirimi de var diye biliyorum.
Eklentiyi bir süredir test ediyorum gayet başarılı, sorunsuz bir eklenti. Eğer sunucunuz/hostinginiz Litespeed değilse gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sworks adlı üyeden alıntı
Ortak alacak arkadaşlara ödemenin yıllık olduğunu da hatırlatalım ki bilmeyenler için yanlış anlaşılma durumu olmasın. :) Bir yıl dolunca eklentiyi kullanmaya devam edebiliyorsunuz sadece süreniz bittiyse eğer yeniden ödeme yapana kadar güncelleme alamıyorsunuz. Tabii süreyi yenileme indirimi de var diye biliyorum.
Eklentiyi bir süredir test ediyorum gayet başarılı, sorunsuz bir eklenti. Eğer sunucunuz/hostinginiz Litespeed değilse gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Aynen hocam onu baş tarafa yazmamışım. Ödemeler yıllık. Sonrasında yenileme ücreti 30% indirimli ama normal lisans ücretinden 30% indirimli. Yenileme yapılmazsa kullanılmaya devam ediyor ama güncelleme almıyor.
Şu an almak isteyen 3 kişi olduk. İsteyenler konu altından yada pm ile bana bildirirse ona göre ayarlama yapalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar şu anda limitsiz paket 931TL ye geliyor. Henüz 3 kişi olduk buda şu an için fazla bir yük olur katılanlara. Sayıyı biraz arttırabilmemiz lazım. Almak isteyenlerin bugün bildirmesi lazım ona göre alım yapacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-