-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba.
Kişisel blog sitemde, satın aldığım plaklarımdan video çekip kendi sitemde paylaştığım için bir müzik firması hakkımda şikayetçi olmuştu. Oysa ki hobi amaçlı açtığım bir siteydi. Asla reklam almadım, maddi kazanç sağlamadım ki zaten 6-7 video vardı. Yaşadığım durum çok canımı sıktı. Süreç devam etmekte. Bununla ilgili forumda konu açmıştım. Sonucu oraya yazacağım.
Aklıma şöyle bir soru geldi?
- Acaba domain adımı ve hosting hizmetimi yabancı bir firmadan almış olsam bu sorunu yaşar mıydım? Yani müşterilerinin gizliliği konusunda tavırları nasıl olmakta?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
reklamcılık hizmetleri
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu problemler offshore domain ve hosting ile aşılır. Bitcoin ile ödeme alan firmalarda oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
telif hakları sunucunuzun bulunduğu ülkenin yasaları çerçevesinde işlemektedir. İçerikten kazanç sağlayıp sağlamamanız önemli değil. İçeriği paylaşmanız firma için sıkıntı. İçeriği kendi web sitenizde barındırıyorsanız eğer işlem başlatmaları normal.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@aliemre123 Diyelim ki okuduğunuz/ okumakta olduğunuz bir kitaptan sitenizde bir paragraf paylaştınız. Kaynak da belirttiniz. Yayınevini kastediyorum. Yine sorun olur mu?
Diyelim ki yayınevi şikayetçi oldu. Hosting yurtdışı firma ise iletişim bilgilerimi alması, yurtiçindeki firmalar kadar kolay olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Offshore hosting firması kullanımı yasal açıdan sorun oluşturur mu?
Ayrıca sizin kullandığınız veya bildiğiniz bir firma var mı? aliemre123e
1 kişi bu mesajı beğendi.