tr.link

YARDIM: Yazılardaki Etiketlere Otomatik Link Verme?

3 Mesajlar 1.355 Okunma
acebozum
tr.link

Unyesil Unyesil Ordum.net'te Yayıncı :) Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Yayıncılığı
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad O** F**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 59 / 62
  • Ticaret 2, (%100)
Konu başlığını okuyarak direk Simple Tags eklentisini önerek olacaktır. Bu nedenle Simple Tags eklentisine alternatif arıyorum. Daha doğrusu güzel bir eklenti bulmuştum ama bir zamanlar sildi, fazla kasıyor diye ama şimdi bulamıyorum.

Site içeriğinde yer alan yazılara verdiğimiz etiketleri sayfa içerisinde bağlantılara dönüştüren bir eklentiydi. Hatta bu eklenti bazı etiketlere farklı bir adres vermeyi de sağlayabiliyordu.

Yani "wordpress" eklentisine site/tag/wordpress bağlantısı yerine isteğe bağlı olarak site/sayfa bağlantısı atayabiliyordum...

Bu eklentinin adını bilen var mı?

Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
googleasistan
reklam

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Bu tür eklentiler filtreye girmene neden olabilir. Etiketlerle fazla uğraşma. Yazıyla alakalı bir kaç etiket gir yeterli. Bunlardan link vermek hiç de mantıklı bir hareket değil

Unyesil Unyesil Ordum.net'te Yayıncı :) Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Yayıncılığı
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad O** F**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 59 / 62
  • Ticaret 2, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Bu tür eklentiler filtreye girmene neden olabilir. Etiketlerle fazla uğraşma. Yazıyla alakalı bir kaç etiket gir yeterli. Bunlardan link vermek hiç de mantıklı bir hareket değil

Güzel bir eklenti vardı. Bu eklentiyle fazla apartı yapmazsam filtreye gireceğimi sanmıyorum. Teşekkürler...

Tamamdır buldum :) "WP Keyword Link"

Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al