lostyazilim
tr.link

Yardımlarınızı Bekliyorum !

3 Mesajlar 946 Okunma
acebozum
tr.link

GhostRider GhostRider Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1139
  • Beğeniler 125 / 136
  • Ticaret 46, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yeni yeni wordpress entegre işlemlerine başladım.şunu belirtmek isterimki zor gördüğüm fakat kodlamaya başladıktan sonra aslında ne kadar basit ve anlaşılır olduğunu yeni yeni fark ettim.wordpress hayatımda tamamen yer almış durumda gözümü wordpress ile uğraşarak açıyor onunla kapatıyorum özellikle geceleri daha sakin olduğu için ortalık istediğim gibi takılabildiğim için, uyumuyrum neyse konuya geçeyim, ilk tasarım entegre denemem bir blog tasarımıydı.

Blog tasarımı entegre denemem için tıklayın.

bu tema entegremde bir takım sorunlarla karşılaştım.

bunlar :

herhangi bir konuya tıklayın.yorum yapma formunu kendim css ile düzelttim fakat bu yapılan yorumları listeleniyor ya o listeleniş görünümü hiçbirşekilde düzeltemedim.comments.php ile alakası yk o listeleniş ile ilgili hiçbir değişiklik yapamyrm hea tek bir yer hariç wordpress admin panel > ayarlar > tartışma kısmından avatarı göster fln yapıyrm gösteriyr gösterme yapyrm göstermyr.peki ben bu yorum listeleniş görünümünü nereden düzelticem.

buda resimde gösterym dedim :

bir diğer sorunum.konunun okunma sayısı konuya tıklayın ama okunma sayısı hep aynı, wp_postviews eklentisini kullanyrm fakat neden bu okunma sayısında çalışmıyor.

bu konularda bana yardım ederseniz çok sevinirim.

wmaraci
webimgo

ErenKeskin ErenKeskin Girişimci, Front-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)
gravatar kurulumu?

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.

GhostRider GhostRider Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1139
  • Beğeniler 125 / 136
  • Ticaret 46, (%100)
şunu belirtmek isterimki tasarımı kodlarken dosyaları sıfırdna oluşturdum ve sıfırdan kodladım.

yani footer.php,header.php,single.php,index.php,sidebar.php herşeyi kendim sıfırdan dosya açarak yaptım. yorum kısmı ile ilgili değişiklikleri örnek olarka konudada yazdığım gibi

panel > ayarlar > tartışma kısmından avatarı göster fln yapıyrm gösteriyr gösterme yapyrm göstermyr.

değişiklik ypıyr.

Ek Olarak: ya şunuda belirtmek istyorum gerkirse eklenti kullanırım yorum kısmı için ama bn böyle daha hoş olcağını düşünüyorum.

Ek Olarak: Sanırım kendi işimi kendim görmem gerkli kimse yardım etmediğine göre genede tşkler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al