Merhaba arkadaşlar, yeni yeni wordpress entegre işlemlerine başladım.şunu belirtmek isterimki zor gördüğüm fakat kodlamaya başladıktan sonra aslında ne kadar basit ve anlaşılır olduğunu yeni yeni fark ettim.wordpress hayatımda tamamen yer almış durumda gözümü wordpress ile uğraşarak açıyor onunla kapatıyorum özellikle geceleri daha sakin olduğu için ortalık istediğim gibi takılabildiğim için, uyumuyrum neyse konuya geçeyim, ilk tasarım entegre denemem bir blog tasarımıydı.
Blog tasarımı entegre denemem için tıklayın.
bu tema entegremde bir takım sorunlarla karşılaştım.
bunlar :
herhangi bir konuya tıklayın.yorum yapma formunu kendim css ile düzelttim fakat bu yapılan yorumları listeleniyor ya o listeleniş görünümü hiçbirşekilde düzeltemedim.comments.php ile alakası yk o listeleniş ile ilgili hiçbir değişiklik yapamyrm hea tek bir yer hariç wordpress admin panel > ayarlar > tartışma kısmından avatarı göster fln yapıyrm gösteriyr gösterme yapyrm göstermyr.peki ben bu yorum listeleniş görünümünü nereden düzelticem.
buda resimde gösterym dedim :
bir diğer sorunum.konunun okunma sayısı konuya tıklayın ama okunma sayısı hep aynı, wp_postviews eklentisini kullanyrm fakat neden bu okunma sayısında çalışmıyor.
bu konularda bana yardım ederseniz çok sevinirim.