-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%96)
Merhabalar. Wordpress sitemde yazdığım yazıların içerisine bi süre sonra yabancı linkler ekleniyor. Siliyorum aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar ekleniyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acil yardımınıza ihtiyacım var.
Sa7
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
büyük ihtimalle backlink programları tarafından ekleniyor. Sitene captcha güvenlik kodları ekleyerek bir adım önleyebilirsin. Diğer bir öneri ise htaccess ile güvenlik önlemleri almalısın. Biraz araştırırsan google amca sana yardımcı olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
net
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazıların içine ekleniyorsa sitende açık vardır. Kullandığın tema veya eklentileri kontrol et.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Shell vardır sitende muhtemelen. Site dosyalarını bilgisayarına indir ve virüs taraması yaptır. Ayrıca hosting firmanlada iletişime geç onlarda bir tarama yaparlar. Dosyalarınıda kontrol etmeni öneririm. Bİraz uzun sürüyor ama sorununa çözüm olur. Yabancı kod parçalarını silersin. Benim başımada gelmiştim bu şekilde kurtuldum.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%96)
Tema olarak lisanslı tema kullanıyorum. Gereksiz bütün eklentileri sildim şuan akismet, All In One SEO Pack, Contact Form 7, Google XML Sitemaps, Meta Slider, WP-PostViews eklentileri çalışıyor durumda. Ftp şifresi ve wordpress admin şifresini de değiştirdim, yazı içlerindeki bütün linkleri bulup elimle hepsini temizledim ve .htaccess dosyasına aşağıdaki kodları ekledim.
ServerSignature Off
LimitRequestBody 10240000
Options All -Indexes
order allow,deny
deny from all
order allow,deny
deny from all
order allow,deny
deny from all
umarım sorun düzelir.
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema lisanslıysa o yönden bir sorun yok demekki. Saydığınız eklentileri aynen ben kullanıyorum, hepsi bende de mevcut. Herhangi bir sorunum olmadı daha önce size benzer. Umarım çözülür sorununuz.