-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Başlıkta Anlatabildimmi bilmiyorum Fakat Wordpress'te Sayfa Olarakmı İçerik eklemeliyim yoksa Yazı Olarak mı İçerik eklemeliyim Sizce Hangisi Daha İyi Seo İçerir.Yazılarda Etiket Özelliliği bulunmakta Kategori ve Alt kategori Verebiliyoruz.Sayfalarda O özellik yok Acaba Aramalarda Daha Önce Hangisi Etkili olur ? Sayfa & Yazı ? He birde Yazı Sayfalarında Visual Composser Kullanılmıyor buda dez avantaj ?
Wordpress Kurulum,Wordpress Destek,Web Sitesi Tasarım,Eklenti Yükleme,devha
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sayfa bir adım öndedir. İstediğiniz gibi tasarlarsınız. Sadece içeriğe odaklanabilir ve yükselme şansınızı artırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
alt sayfa kullanımınız yüksekse sayfa daha iyi ama altyapısal olarak sayfa ve postun hiçbi farkı yok. İkiside wordpressde post_type olarak geçer. Ama dediğim gibi alt sayfalı bi içeriğiniz varsa örneğin ürünlerimiz->x özellikli olanlar gibi, o zaman sayfa daha kullanışlı sizin için çünkü slug'da ikiside gözükür ve kök sayfasının ilişkisi olduğundan seoya faydası olur.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer yazılacak içerikler fazla ise yani içerik eklemeye sürekli devam edilecekse kesinlikle yazı şeklinde ekleyin. Zira sayfalarda kategori oluşturma olayı yok. Bu da dolaylı olarak kullanici site içerisinde rahat dolaşmayacaktır. Ama kategori olursa atıyorum kullanıcı wordpress ile alakalı yazıların hepsine menüye ekleyebileceğiniz kategori bağlantısı ile ulaşır.
Ayrica yazılarda visual compresor kullanılmıyor demissiniz. Kullanabilirsiniz. En azından ben kullanıyorum. Visual compresor ayarlarınızda bir sorun olabilir.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com