-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
edit: konu hortladı :)...
Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dantellere çok merakınız mı var :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Umarım patlar gidersin .
Örneğin mini elsbise örnklerindeki resimleri alt alta değilde yanyna koyman daha mantıklı.Bir de bu tür sitelerde galeri özelliği olmalı.Eklentiyle ya da galeri özelliği olan bir temayla bunu yapabilirisin.Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Senin örgü site yokmuydu?Ora gayet başarılıydı yine sen bilirsin ama bu siteye gerek yoktu diye düşünüyorum tema olarakta seohocası v2 her siteye uyar.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vardı bir tane daha olsun istedim örgü ve dantel farklı şeyler. danteltr.com danteller yazınca ilk sırada çıkıyor domain de geçtiği için. ama örgüler yazınca çıkmıyor örgüler yazıncada bu çıkacak amacım o yani. Seohocasi kurdum ama bayagı edit gerekiyor sanırım. :) Çok şükür 3 ayda bir 100 dolar getiriyor kendi masrafını karşılıyor en azından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
asli adlı üyeden alıntı
Vardı bir tane daha olsun istedim örgü ve dantel farklı şeyler. danteltr.com danteller yazınca ilk sırada çıkıyor domain de geçtiği için. ama örgüler yazınca çıkmıyor örgüler yazıncada bu çıkacak amacım o yani. Seohocasi kurdum ama bayagı edit gerekiyor sanırım. :) Çok şükür 3 ayda bir 100 dolar getiriyor kendi masrafını karşılıyor en azından.
Alt bir alan adı kullanırdın.orgu.danteltr.com gibi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TR ile LER bir birine yakın harfler olduğu için DANTELLER yazınca DANTELTR yi çıkarıyor ikinci sırada. Aynı şekilde örgütr de çıkacak. Ama sub domain yaparsam çıkmaz google belki indexlemez bile o sayfayı.
Ayrıca fazla site göz çıkartmaz ben kendimi geliştirmek biraz daha tecrübe edinmek için açtım bu siteyi genel bloga hazırlık için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
asli adlı üyeden alıntı
TR ile LER bir birine yakın harfler olduğu için DANTELLER yazınca DANTELTR yi çıkarıyor ikinci sırada. Aynı şekilde örgütr de çıkacak. Ama sub domain yaparsam çıkmaz google belki indexlemez bile o sayfayı.
Ayrıca fazla site göz çıkartmaz ben kendimi geliştirmek biraz daha tecrübe edinmek için açtım bu siteyi genel bloga hazırlık için.
Başarılar dilerim çok güzel el işleri var sitede derya baykalın programındaki gibi.:)
Serkut
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen.. Orkestracı..
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Weblebi den şaşma.. ikinci olarak Seohocasi teması kullan derim.. (Ole diye biri var, sakın onun temasını isteme valla adamı rezil ediyor)