ne yaparsam yapayım tam puan alamıyorum kullanmayı bir türlü anlayamadım en fazla tamam puanı alıyorum
ta söyle hatalar veriyor programı silsem seosuz olsa dahamı iyi olur acaba yanlış bir şey yaparsam simdi google açısından daha kötü olur
Kötü SEO puanıOdak anahtar kelime ‘Modemden site engelleme’ SEO başlığında görünmüyor.
Kötü SEO puanıOdak anahtar kelime, kopyanın ilk paragrafında görünmüyor. İlk fırsatta konunun ne olduğunu netleştirin.
Kötü SEO puanıBir meta açıklaması belirtilmiş, ancak hedef anahtar kelimeyi / cümleyi içermiyor.
Kötü SEO puanıAnahtar kelime yoğunluğu 0% ki bu biraz az; odak anahtar kelime 0 kere bulundu.
Kabul edilebilir SEO puanıBu sayfadaki görseller hedef anahtar kelime için alt özelliğine sahip değil.
Kabul edilebilir SEO puanıMevcut kopyanızda anahtar kelime / cümle öbeklerini herhangi bir alt başlıkta (H2 vb.) kullanmamışsınız.
Kabul edilebilir SEO puanıThe page title is too short. Use the space to add keyword variations or create compelling call-to-action copy.
Kabul edilebilir SEO puanıAnahtar kelime / cümle bu sayfanın adresinde görünmüyor. Adresi yeniden oluşturmaya karar verirseniz eski adresin 301 yönlendirmesi ile yeni adrese yönlendiğini kontrol edin!