-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Öncelikle herkese merhabalar. İyi hafta sonları diliyorum.
Sorum şu:
Sitemde Yoast Seo kurulu ve Odak kelime olarak yazının tam başlığının mı girilmesi iyidir yoksa ana kelimenin mi?
Yani örnek vermek gerekirse sitemizin konusu şu olsun; İzmir'in kurtuluşu hakkında bilgi
Böyle bir konu başlığında Odak nokta tüm satır mı ( İzmir'in kurtuluşu hakkında bilgi) ?
Yoksa sadece İzmir kelimesimi odak olarak seçilmeli?
Daha önce All in Seo kullanıyordum Yoast'ta yeniyim ve şuan verim alamıyorum açıkcası sitemde. Ama özellik anlamında daha çok beğendim o yüzden kullanmayı deneyeceğim bir süre daha olmazsa All in Seo'ya geçiş yapacağım.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam odak kelime anahtar kelimen olması lazım. Ama senin dediğin gibi sadece izmir yapmak yerine mesela izmirin kurtuluşu yapın. Yani anahtar kelime ne kadar uzun olursa o kadar iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Anladım hocam ben odak kelimeye başlığın tamamını yazdığım için sanırım yanlışlık yaptım düzelteceğim mecbur :)
sofu44 Teşekkürler bilgilendirme için
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlığın tamamını da geçirebilirsin sıkıntı olmaz. Ama yoast seo da altta sana mesela derki yüzde 3 oranında odaklanılan anahtar kelimeyi makale içinde geçir. Durum boyle olunca okuyucuyu sıkmadan makalenin içinde başlığı 3 4 kere geçiremezsin. Yani demek istediğim sırf seo yapacam diye de okuyucuyu sıkacak makalelerden de kaçınalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com