-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Site Sahibi
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar wp siteme üye kaydı kapalı. Mail geldi dün. Yeni kullanıcı kaydı yapılmış. Kontrol ettim tekrar üye kaydı kapalı. Eminim. Aylardır üye olan yok zaten. Sonra yeni üyenin profiline girdim yönetici yazıyor. Tamamen admin yetkisi var. Hemen sildim tabi. Ama dosyalarda ne değişiklik yaptı bilmiyorum. Reklam kodlarım fln sağlam. Komple yedekten geri yükleme yaptırayım hosting firmasına diye düşündüm ama 1 hafta öncesine ait son yedek. Çok içerik gider öyle yaparsam. Ne yapmış olabilir fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca bir güvenlik sistemi kurmalıyım sanırım. Ne önerirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yazıları dışa aktar ondan sonra yeniden yükle? virüsler yazılarda olamaz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Site Sahibi
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ftp ile bağlanıp dosya değişiklik tarihlerine baktım. Değşiklik yapılmamış. Güvenlik eklentisi kuracağım bakalım
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Wordpress guvenliginizden emin değilseniz tüm içerikleri ve ayarları dışa aktarıp, tavsiyem vps kullanılması. Vps üzerinde kendi hostingin panelinizi kurup kullanın, ayarları ve yazıları içe aktarın ve bilinen güvenlikleri yapın. En azından kafamız rahat olur.
PowerKing
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gamu™
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temayı orijinaliyle değiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordfence kurmak faydalı olacaktır . Bu eklenti ile wordpress ana dosyaları üzerinde değişiklik yapılmış ise sizi uyaracaktır. Bir de virus taraması yapın sitenize bakalım bir şeyler var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam resim dosyalarınızın oldugu klasöre ftp ile masaüstüne çekiniz. Daha sonra ftp komple siliniz. mysql aynen kalsın sonra sıfırdan wordpress tema eklenti vs kurucaz resim dosyalarını içeri atınız veritabanı bağlayın olay tamamdır .. mysql virüs sokamaz hocam rahat olun belki yazıların içine vs shell dosyası atabilir ki onuda kontrol edersiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.