-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar Merhaba, biraz karmaşık bir durum içerisindeyim ve çözümünü bulamadım.
İki tane wordpress site olduğunu varsayalım biri site1.com diğeri ise site2.com
site1.com adresindeki tüm paylaşılmış olan yazılar aynı şekilde site2.com adresindede mevcut, aynı url birebir kopya site. yani birinde site.com/nasil-yapilir urlsi diğerinde de aynen mevcut.
site1.com adresindeki bir posta girildiğinde örnek olarak;
site1.com/sac-modeli-nasil-yapilir adresine ziyaretçi girdiğinde bu sayfayı otomatik olarak
site2.com/sac-modeli-nasil-yapilir adresine yönlendirmek mümkün mü?
Yani aslında / işaretinden sonrası önemsiz çünkü aynı, baştaki url'yi değiştirip aynen yönlendirmem lazım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben veribanında o işlemi yapıyordum . 301 yönlendirmesi yapıp html yapılarını değiştirip sitenin yönlenmesinde doğru yere gitmesini sağlıyordum.
Ancak google de karmaşık durum oluyor. index aldığında sacma sapan seylere yönleniyor.
site1.com/sac-modeli-nasil-yapilir diyelim buraya direk linkten girerek
site2.com/sac-modeli-nasil-yapilir yönlendirme ile girilebiliyor.
Ama indexde bnde çözemedm
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hosting Panelinizi girin Yönlendirmeden 301 yönlendirme yapın oradan siteyi yazın . ilk linkleri kontrol edin bakalım sonrasını beraber çözmeye çalışırız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cpanelde rumuz kısmı var mesela x.com daki tüm veriyi y.com.tr de gösterebilirsin cpanel rumuz ayarları diye aratıver detaylara ulaşırsın.