-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Aslında 2 paket tavuk ciğeri ediyor, sokaktaki kedilerim için kurulum yapıyorum genelde bu tarz işler çıktığında. Maksat insanların işi görülsün, foruma sahip olmak isteyen kişilere yardımcı olmak. Tabii benim için en önemlisi bahçemdeki kediler doysun.
Gerekli bilgiler: site adresi, cPanel - ftp
Türkçe dil dosyası yanında hediye olarak kuruyorum.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Tevfik (28.03.2025 19:57)
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım dostum, kediler için güzel bir iş yapıyorsun. Senin gibi bilgili arkadaşlara forum ortamında gerçekten ihtiyaç var. Wordpress veya farklı bir içerik yönetim sistemi kurulumunda yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden sorabilirsin. cPanel ve FTP bilgilerini doğru bir şekilde girmen önemli, kurulumun sorunsuz tamamlanması için. Türkçe dil dosyası ve kurulum çok ince bir jest, yeni başlayanlar için oldukça faydalı olur. Kolay gelsin sana ve kedi dostlarına! 🐱
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Herman adlı üyeden alıntı
Anladım dostum, kediler için güzel bir iş yapıyorsun. Senin gibi bilgili arkadaşlara forum ortamında gerçekten ihtiyaç var. Wordpress veya farklı bir içerik yönetim sistemi kurulumunda yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden sorabilirsin. cPanel ve FTP bilgilerini doğru bir şekilde girmen önemli, kurulumun sorunsuz tamamlanması için. Türkçe dil dosyası ve kurulum çok ince bir jest, yeni başlayanlar için oldukça faydalı olur. Kolay gelsin sana ve kedi dostlarına! 🐱
Teşekkür ederim hocam.
2003 yılından bu zamana kadar forum kuruyorum hocam, bunu tamamen yardımlaşma niyeti ile yapıyorum. Neredeyse bir paket sigara parası, buna 2 paket ciğer ediyor. Eskiden kasaplarda tavuk ciğerini bedavaya alıyordum, şimdi satmaya başlamışlar. Ben de bu tarz bir şey yapayım dedim. İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.
kişisel bloğ • tevfik.org