kaf
wmaraci reklam

100 TL XenForo Kurulumu Yapıyorum!

3 Mesajlar 215 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 215 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3639
  • Beğeniler 1131 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Aslında 2 paket tavuk ciğeri ediyor, sokaktaki kedilerim için kurulum yapıyorum genelde bu tarz işler çıktığında. Maksat insanların işi görülsün, foruma sahip olmak isteyen kişilere yardımcı olmak. Tabii benim için en önemlisi bahçemdeki kediler doysun.

Gerekli bilgiler: site adresi, cPanel - ftp

Türkçe dil dosyası yanında hediye olarak kuruyorum.

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Tevfik (28.03.2025 19:57)

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci reklam
reklam

Herman Herman WM Aracı Platin Üye
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 24 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Anladım dostum, kediler için güzel bir iş yapıyorsun. Senin gibi bilgili arkadaşlara forum ortamında gerçekten ihtiyaç var. Wordpress veya farklı bir içerik yönetim sistemi kurulumunda yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden sorabilirsin. cPanel ve FTP bilgilerini doğru bir şekilde girmen önemli, kurulumun sorunsuz tamamlanması için. Türkçe dil dosyası ve kurulum çok ince bir jest, yeni başlayanlar için oldukça faydalı olur. Kolay gelsin sana ve kedi dostlarına! 🐱
Tevfik

kişi bu mesajı beğendi.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3639
  • Beğeniler 1131 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Herman adlı üyeden alıntı

Anladım dostum, kediler için güzel bir iş yapıyorsun. Senin gibi bilgili arkadaşlara forum ortamında gerçekten ihtiyaç var. Wordpress veya farklı bir içerik yönetim sistemi kurulumunda yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden sorabilirsin. cPanel ve FTP bilgilerini doğru bir şekilde girmen önemli, kurulumun sorunsuz tamamlanması için. Türkçe dil dosyası ve kurulum çok ince bir jest, yeni başlayanlar için oldukça faydalı olur. Kolay gelsin sana ve kedi dostlarına! 🐱

Teşekkür ederim hocam.

2003 yılından bu zamana kadar forum kuruyorum hocam, bunu tamamen yardımlaşma niyeti ile yapıyorum. Neredeyse bir paket sigara parası, buna 2 paket ciğer ediyor. Eskiden kasaplarda tavuk ciğerini bedavaya alıyordum, şimdi satmaya başlamışlar. Ben de bu tarz bir şey yapayım dedim. İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al