lostyazilim
tr.link

Dikkat! Brivium Ürünleri XenForo.com'dan Kaldırıldı

2 Mesajlar 996 Okunma
lstbozum
tr.link

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar arkadaşlar.

Geçtiğimiz Çarşamba günü XenForo tarafından yapılan bir duyuruya göre, XenForo.com'da yer alan tüm Brivium kaynaklarının siteden kaldırıldığı duyuruldu.

Bu eylemin, uzun araştırmalar ve yapımcıyı sorgulamadan sonra gerçekleştirildiği belirtiliyor. Sanırım ürünlerinde çeşitli zararlı kodlar bulunuyormuş, resmî XenForo forumlarındaki birçok üye de rapor etmiş ürünleri.

Bu sebepten dolayı WM Aracı'ndaki XenForo kullanıcılarının zarar görmesini engellemek adına aralarında kendi açtığım konulardakile de dahil Brivium ile ilgili tüm içerikler silinmiştir.

İlgili duyuru: https://xenforo.com/community/threads/brivium-resource-removal.92263/
Pasa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
Adam warez xenforo sitesi sahibiymiş Bir sürü geliştiricinin emeğini heba etmiş lisansız kullananlara sinir oluyodum haklılarmış lisans da olsa özel arka kapılar geliştirmiş ve lisans denetimi yapmış paypalda ayrı bi olay aynı şey benimde başıma geldi 45$ yenileme ücreti bugün incelediğimde gördüm alacağım son iki şey var TC teması ve extra ödül eklentisi sonra brivium benim için bitmiştir (bu saatten sonra önemsiz 100$ toplam ödeme)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al