Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;
Bugün Xenforo lisansı satın aldım ve henüz kurulumu gerçekleştirmedim. Çünkü Xenforo konusunda yeni olduğum için bazı araştırmalar yaparak kesin sonuçlarla forumu kurmak istiyorum. Ancak kurulumu yapmadan önce Xenforo konusunda bilir kişilerden yardım almak istiyorum. Sorularıma gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
1- Xenforo kurulumunu yaptıktan sonra SEO ayarlarını yapmam gerekir mi? Yoksa kendisi otomatik ayarları - kalıcı bağlantıları gerçekleştiriyor mu?
2- Şuan sitemin ana sayfasında WordPress portal kurulu Xenforo'yu WP entegre edebiliyor muyuz?
Aslında aklıma takılan bir çok soru var onların araştırmasını yapmadan buraya aktarmak istemedim. Fakat yukarıda paylaştığım soruların cevapları bazı sitelerde bulunmakta ama maalesef açılan konular güncelliğini yitirmiş. Bu yüzden sorularıma cevaplama yaparsanız sevinirim.
Saygılarımla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo ayarları var bakabilirsin bir kaç faydalı ayar var adını hatırlamıyorum su an wp ile entegre olarak çalışıyor bunun için bir çok eklenti var üyeliğe kadar entegre edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
acaba xenforo bbcodu ve html kullanınca forumda nasıl duracak bu XenWord ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Seo ayarlarini admin panelindan rahatlikla yapabilirsin simdi tam hatirlamiyorum ama ping eklentisi var onuda kurarsin yazilar hizli index alir