İŞ ALIMLARI AÇIKTIR
Merhabalar, bizlere ilettiğiniz kaynakları (makale, yazışma, belge...) profesyonel olarak Türkçe'ye ve İngilizce'ye çevirmekteyiz.
birisi yurtdışı eğitim tecrübesi olan çeviri alanında 2 yıla yakın tecrübeye sahip 2 kişilik küçük bir ekibiz.
[CENTER]İngilizce makale hizmetimiz yoktur!
Kurumsal Referanslar
***Citi Hotel'in web sitesinin Türkçe-İngilizce çevirisini üstlendik.
***SEO hizmeti alanında Türkiye'nin önde gelen firmalarından Webtures'in resmi sitesinin İngilizce'ye çevrilmesi görevini üstlendik.
***Diyadinnet'e düzenli olarak çeviri içerik sağlamaktayız.
ENG-TR / TARİFE (1000 KARAKTER / BOŞLUKSUZ): 4 TL
TR-ENG / TARİFE (1000 KARAKTER / BOŞLUKSUZ): 4 TL
(Aşırı teknik yazı içeren kaynaklar için fiyat farkı talep edilebilir.)
MAİL:
timurdemirr@yandex.com
Ödeme Kanalları:
Garanti Bankası ve
En Para
REFERANSLAR
GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı
Merhaba, ben herkese kolay referans olmam tanıyanlar bilir. Ancak ReddApple'a referans oluyorum. 50.000 kelimelik iş verildi ve belirttiğinden kısa sürede teslim etti. Çevirileri harika ve bu işin devamıda gelecek. Referanslara ekleyebilirsin beni.
reaxan adlı üyeden alıntı
Biraz geç olsa da yorumumu yapıyorum :) Toplamda 100.000 kelimeyi aşan bir iş yaptık, çok ilgili ve iyi bir insan. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
TurkLAND adlı üyeden alıntı
Çeviri yaptırıldı, hızlı ve başarılı bir arkadaş. Kendisine öncelikle ilgisi için kaliteli bir hizmet sunduğu için teşekkür ederim bol kazançlar.
Abraxas adlı üyeden alıntı
ingilizceden tr 'ye bir doküman çevirisi yaptırdım çok hızlı ve işini güzel yapan arkadaş. iyi çalışmalar.
hustla214 adlı üyeden alıntı
Ödeme yapıldı, çeviri teslim alındı.
Sonuç: çeviri, ilgi ve alaka fevkalade.
Çeviri söz verilen günden bir gün önceden hazırdı.
Tekrar teşekkür ederim...
clickz adlı üyeden alıntı
çeviri kaliteli, imla kurallarına uygun bir şekilde teslim alındı. Hızlı ve kaliteli servis için tşkler.
Bilrom adlı üyeden alıntı
İşi, söz verdiği vakitten önce teslim etmiştir ki zamanında teslimat benim için son derece önemliydi. Teknik bir çeviri olmasına rağmen oldukça başarılı bir iş çıkartmış. Kendisine çok teşekkür ederim.
cimenweb adlı üyeden alıntı
Kısa sürede temiz bir çeviri teslim aldım. Beklediğimin çok çok üstünde bir çalışma olmuş. Çok ama çok teşekkür ederim.
anil adlı üyeden alıntı
Arkadaş tam anlamıyla profosyonel çalışıyor. Çevirinin her aşamasında karşısındakini mutlaka bilgilendiriyor ve çok hızlı çalışıyorlar. Bu kadar iyi beklemiyordum. Bundan sonra kendisi ile çalışmalarım devam edecek.
SkyGhostAir adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 10.000 Kelimelik makaleler ile çalıştık ve birkaç misli içinden anlaştık, çevirileri son derece iyi, kendisine teşekkür ederim.
Bityavrusu adlı üyeden alıntı
Arkadaş ile anlaştık ve makaleyi teslim aldım, gerçekten çok temiz ve kelimesi kelimesine özgün.
Hayırlı işler dilerim.
Albos adlı üyeden alıntı
dun gece kisa bir ceviri aciliyeti vardi. bende ingilizce makale hizmeti veriyorum ama turkce ana dilim olmadigi icin ceviri yapamiyorum. arkadastan yardim istedim hemen halleti. gayet te guzeldi ceviri. eline saglik hocam.
Güven adlı üyeden alıntı
eng > tr çeviri yapıldı.
İmla kurallarına uygun, özenle çevrilmiş bir makale ulaştı elime. Üstelik iş istediğim süreden erken teslim edildi.
Teşekkür ederim.
[/CENTER]