İŞ ALIMLARI AÇIKTIR
Merhabalar, bizlere ilettiğiniz kaynakları (makale, yazışma, belge...) profesyonel olarak Türkçe'ye ve İngilizce'ye çevirmekteyiz.
birisi yurtdışı eğitim tecrübesi olan çeviri alanında 2 yıla yakın tecrübeye sahip 2 kişilik küçük bir ekibiz.
[CENTER]İngilizce makale hizmetimiz yoktur!
Kurumsal Referanslar
***Citi Hotel'in web sitesinin Türkçe-İngilizce çevirisini üstlendik.
***SEO hizmeti alanında Türkiye'nin önde gelen firmalarından Webtures'in resmi sitesinin İngilizce'ye çevrilmesi görevini üstlendik.
***Diyadinnet'e düzenli olarak çeviri içerik sağlamaktayız.
ENG-TR / TARİFE (1000 KARAKTER / BOŞLUKSUZ): 4 TL
TR-ENG / TARİFE (1000 KARAKTER / BOŞLUKSUZ): 4 TL
(Aşırı teknik yazı içeren kaynaklar için fiyat farkı talep edilebilir.)
MAİL: timurdemirr@yandex.com
Ödeme Kanalları: Garanti Bankası ve En Para
REFERANSLAR
GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı
Merhaba, ben herkese kolay referans olmam tanıyanlar bilir. Ancak ReddApple'a referans oluyorum. 50.000 kelimelik iş verildi ve belirttiğinden kısa sürede teslim etti. Çevirileri harika ve bu işin devamıda gelecek. Referanslara ekleyebilirsin beni.furkandemirci adlı üyeden alıntı
Çeviri işi yaptırıldı, gayet başarılı.Sonuç: çeviri, ilgi ve alaka fevkalade.
Çeviri söz verilen günden bir gün önceden hazırdı.
Tekrar teşekkür ederim...
ayhankaraman adlı üyeden alıntı
Arkadaşla çalışmanızı tavsiye ederim. Bence bu sektörde bu işi yapan en profesyonel kişi.Damlakaraman adlı üyeden alıntı
Sürekli çalışıyoruz. Tavsiye ederim.oktaysecurity adlı üyeden alıntı
çeviri yaptırılmıştış, arkadaş gayet hızlıdır ;)SkyGhostAir adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 10.000 Kelimelik makaleler ile çalıştık ve birkaç misli içinden anlaştık, çevirileri son derece iyi, kendisine teşekkür ederim.Hayırlı işler dilerim.
İmla kurallarına uygun, özenle çevrilmiş bir makale ulaştı elime. Üstelik iş istediğim süreden erken teslim edildi.
Teşekkür ederim.
ayhankaraman adlı üyeden alıntı
Yine iş verildi. Sürekli ing çeviri yaptırılmaktadır. Çok Başarılı +++[/CENTER]