İngilizce dilinde eğitim veren ODTÜ'de mühendislik okumakta olan bir üniversite öğrencisiyim. Öğrenimim süresince aldığım tüm İngilizce derslerini BA/AA notlarıyla geçtim. Bugüne kadar farklı ulusal ve uluslararası organizasyonlarda görev alarak birçok defa gönüllü çevirmenlik yaptım. Çeviri için oldukça iyi İngilizce ve gramer bilgim var. Sözlü çevirmenlik deneyimlerimin yanında 2 senedir de yazılı çeviri yapmaktayım. Çeviri işinde oldukça iddialı ve tecrübeliyim. Aşağıda bireysel referanslarımı bulabilirsiniz, kurumsal referanslarım için bilgi isteyiniz.
Tarife olarak 100 kelime 3 TL tarifesi üzerinden çalışmaktayım, ücret her iki yöndeki çeviri için de aynıdır. Bugüne kadar tüm siparişlerimde değişen oranlarda indirimler yaptım, hiçbir zaman birim ücret 3 TL kalmadı yani :) Sizin siparişiniz için de yaparım. Lütfen ücret bilgisi isteyiniz.
NOTLAR
[*]Makale yazımı yapmamaktayım; ancak göndereceğiniz bir makalenin TR-EN ya da EN-TR çevirisini yapabilirim.
[*]İşi kabul etmeden önce sizden çevirisi yapılacak olan dökümanı isterim. Eğer -teknik konular, tıbbi makaleler vb. sebeplerle- kaliteli bir çeviri yapamayacağımı hissedersem size bunu belirtir ve işi kabul etmem.
[*]Herhangi bir karakter limitim şu an için yok.
[*]Sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktayım, bana her an ulaşabilir ve çevirinizin durumunu sorabilirsiniz.
[*]Belirttiğim zamanda teslim etmek için elimden geleni yaparım; eğer gecikme olacaksa size bu konuda bilgi veririm. Gecikme olduğunda talep etmeniz halinde, anlaşılan ücret üzerinden ekstra %15 indirim uygularım. İndirim sonucu oluşan farkı banka hesabınıza iade ederim.
[*]Ücret iş başında alınır. Ticaret puanı güven veren kullanıcılarla ödeme konusunu ayrıca konuşabiliriz.
Ödemeyi İş Bankası, Finansbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Cepte Para ve PayPal üzerinden kabul edebilirim.
Herhangi bir sorunuz olursa ya da benimle çalışmak isterseniz özel mesaj atmanız yeterli.
*** dışı iletişim:
Multi Konu
Referans Listesi
[SPOILER]
[QUOTE=Özgür]sağolsun beni kırmadı ve hızlı şekilde çevirimi yaptı[/QUOTE]
[QUOTE=mechulsun]Çeviri yaptırıldı teşekkürler[/QUOTE]
[QUOTE=tanerevcen]Tekrar çeviri işleri yapıldı. Arkadaş yeterince hızlı, ilgili ve yetenekli. Teşekkür ediyorum.[/QUOTE]
[QUOTE=RASKOLNIKOV]Çeviri için yardımcı oldu, işim düştüğünde ilk çalacağım kapılardan bir tanesi...[/QUOTE]
[QUOTE=keremiya]Güzel bir çeviri yaptı, teşekkürler.[/QUOTE]