Arkadaşlar merhabalar. Türkçe makalelerden sonra çok iyi derecede bildiğim İngilizce dilinde de makaleler yazmaya başladım. Barcelona Üniversitesinde aktif olarak Alzheimer üzerine araştırmalar yapan doktor kız arkadaşım da tam manasıyla bana destek verecektir.
Makale Detayları
* Makaleleri özenle ve büyük bir zevkle yazıyorum.
* Makalelerim %100 özgündür. En ufak alıntı görüldüğü zaman makaleyi size hediye edeceğim ve ücret almayacağım.
* İnternette yanlış ve bir o kadar tehlikeli sağlık konuları var. Bilgi sahibi olmadığım hiç bir makaleyi yazmam.
* Denemeden, denetmeden hiç bir terapiyi, bitkisel ürünleri yazmam. İnsan sağlığı her şeyden önemli, unutmayalım lütfen.
* Makalelerin 100 kelimesi ilk etapta 5 TL ve katları şeklindedir.
* Yetiştiremeyeceğim makale siparişini asla almam. Kimse mağdur olmamalı.
Not: Benimle çalışan tüm arkadaşlar uzun süreli çalışmaktadır. Uzun süreli çalışmanın verimi ve getirisi çok daha fazla olmaktadır. Her ülkenin hit alan farklı sağlık konuları vardır. Örneğin ülkemizde baş ağrısı, reflü ve gastrit gibi konular daha fazla rağbet görürken İspanya'da kanser konusu, Amerika'da alternatif tıp ve İngiltere'de fitoterapi konuları çok hit görebiliyor. Bu gibi konularda tüm çalıştığım arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Önceliğim asla para değildir. Tek önceliğim kaliteli iş çıkarmak, kendimi geliştirmek ve çalıştığım arkadaşlarıma yardımcı olmaktır. Olası tüm sorularınızı lütfen PM yoluyla iletiniz. Konu ticaret konusu olduğu için lütfen konuyu kirletmeyelim.
Yazabileceğim Makale Çeşitleri
* Genel sağlık makaleleri
* Terapiler (kupa terapisi, ozon terapisi, mezoterapi, akupunktur, hipnoz, fitoterapi vs.)
* Alternatif tıp
* Bitkisel tedavi yöntemleri
* Kadın ve Güzellik (Dermaroller, botoks, medikal estetik, prp, radyofrekans, kavitasyon, peeling, elektroterapi gibi)
* Aile danışmanlığı
* Psikoterapi
* Psikoloji
BİLGİ: Bütün Türkçe makaleleri İngilizce diline çevirebilirim. Örnek makaleler için lütfen PM atınız.
İletişim için drgokhanemir@gmail.com veya PM