lostyazilim
tr.link

Bumerang Kodunu sitemize koymamızda bir gelir varmı ?

5 Mesajlar 1.187 Okunma
lstbozum
tr.link

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar fazla incelemedim ama bumerang üye oldum bronz üyeyim kodunuda siteme ekledim ama bugune kadar siteme hiç getiri yapmadı ne ziyaretci nede üye bu ne işe yarıyor acaba ?verdikleri reklam kodunu sitemden kaldırsam mı acaba

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
wmaraci
reklam

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba;

Bumerang 'ın en alt seviye üyesi olarak kabul edildiğiniz için doğal olarak şuan size getirisi az oluyor. Bumerang 'dan daha fazla faydalanmak için sizin şuan tek yapmanız gereken sitenizi zenginleştirmek ve Bumerang yetkililerinden sitenizi tekrar incelemesini istemektir. Artış olduğu taktirde üyelik tipiniz gelişir. Şuan sadece Hürlist 'e abone olduğunuz için pek faydasını görmezsiniz.

Bir üst seviyeye (Altın) yükselirseniz, sponsorlardan reklam almaya başlarsınız ve maddi anlamda kazancınız başlar.

En üst seviyeye (Platin) ulaştığınız taktirde ise, Yazarkafe 'ye içeriklerinizi gönderebilirsiniz. Bu da hatrı sayılır bir ziyaretçi kazandıracaktır, emin olabilirsiniz. Platin seviyesinde üyeyim, bir günde bir yazımın Yazarkafe üzerinden 1200 'den fazla (Tam rakamı unuttum) okunduğunu biliyorum.

www.hakancolak.com

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
yani hocam bu gibi şey oluyosa siz diyosunuz siteniz kenarda dursun reklam kodu kalsın diyosunuz öyle mi anladım suanda bronzum üyelik tipim hitlerim 50 - 60 arasında artarsa gelişim olur yani

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)

cuneytsonmez adlı üyeden alıntı

yani hocam bu gibi şey oluyosa siz diyosunuz siteniz kenarda dursun reklam kodu kalsın diyosunuz öyle mi anladım suanda bronzum üyelik tipim hitlerim 50 - 60 arasında artarsa gelişim olur yani

Eğer sitenizden Bumerang şablonunu kaldırırsanız, bir süre sonra üyeliğinizi zaten sonlandırırlar.

Bumerang, genel anlamda hitinize değil, insanlara ne sunduğunuza bakar. Tabi ki hitinizin fazla olması + puandır. Önemli olan düzenli çalışan ve güncellenen, özgün içerik barındıran site/bloglardır.

www.hakancolak.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
güvercin sitesi satılık güvercinler ve güvercinlerle ilgili güncel bilgiler barındırıyorum sitemde

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al