lostyazilim

Kim demiş yandeks indexleme yapmıyor diye

21 Mesajlar 4.409 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

harddepo harddepo İlginizi çeken içerikler Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 350
  • Beğeniler 59 / 71
  • Ticaret 11, (%100)
Bir faydası olmayacak yandex'in baidu nunda bir faydası olmayacak zaten böyle bir mantık varmı ya sen böyle yap digeri böyle yapsın googlenin elinde kalın gitsin.Dogru google şu an en iyi si ama rekabet kaliteyi ortaya çıkarır.Benim sitelerime yandex hatta baidu dan bile ziyaretçi geliyor.Baidu webmaster bile başvuru yapıp site haritası gönderdim.Ben sitem için en ufak bir anı bile degerlendiririm arkadaş.

www.kirlipanda.com
wmaraci
reklam

KarakayaEmre KarakayaEmre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 146 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

omerknet adlı üyeden alıntı

Kullanan olmadıktan sonra indexlese nolur? Kaçınızın eşi dostu yandex kullanıyor bir sayın =)

Utorrent Kullananlara
Daemon Tools Kullanlara
Akınsoft Kullanlara yandex otomatik olarak öneriliyor.Gerisini Siz Düşünün

http://www.emrekarakaya.com.tr/

mek444 mek444 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Yandex istediği kadar indexlesin.Benim mantığıma göre kullanıcı sayısı az olduğu için ziyaretci sayısıda az olur.Yandexden ziyaretci gelmez demiyorum elbette gelecektir ama Googledaki kadar gelmesi imkansız.Rekabet kaliteyi ortaya çıkarır ama Google ile Yandex arasında rekabet olamaz.Oranlarsak Google'ın yarısı bile etmiyor.

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)

KarakayaEmre adlı üyeden alıntı

Utorrent Kullananlara
Daemon Tools Kullanlara
Akınsoft Kullanlara yandex otomatik olarak öneriliyor.Gerisini Siz Düşünün

Bugüne kadar kullandığın hangi uygulamada google tavsiye edildi? Bana göre bir uygulamanın yanında başka birşey tavsiye ediliyorsa zaten tavsiye edilen şey TIRT olduğu için tavsiye edilir. Eğer yandex gibi bir şirketim olsaydı kaleyi içten fethetmeye çalışırdım yani internet sitesi sahiplerinden.

Kullanan vardır yoktur demiyorum ama her zaman verilen bir örnektir facebook'a bile google'a face yazıp giren bir toplumuz bu alışkanlıklar zor değişir.

wmaraci
wmaraci

KarakayaEmre KarakayaEmre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 146 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

Bugüne kadar kullandığın hangi uygulamada google tavsiye edildi? Bana göre bir uygulamanın yanında başka birşey tavsiye ediliyorsa zaten tavsiye edilen şey TIRT olduğu için tavsiye edilir. Eğer yandex gibi bir şirketim olsaydı kaleyi içten fethetmeye çalışırdım yani internet sitesi sahiplerinden.

Kullanan vardır yoktur demiyorum ama her zaman verilen bir örnektir facebook'a bile google'a face yazıp giren bir toplumuz bu alışkanlıklar zor değişir.

Doğru Zor Ama İmkansız bir şey değil

http://www.emrekarakaya.com.tr/

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)

KarakayaEmre adlı üyeden alıntı

Doğru Zor Ama İmkansız bir şey değil

Ben zaten imkansız demedim =)

Winman Winman Guzelbilgi.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 1780
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 48, (%100)
legal sitelerime fazla hit getirmiyor ama adult içerikli sitelerime çok fazla hit geliyor yandexten. aslında yükselmesini isterim. şuan telefon operatörlerinden birine rakip olmasaydı her yöne 500 vs. gibi kampanyalardan yararlanamazdık :) bu yüzden googlenin bizi önemsemesi için rakip şart.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

W1L3D4 adlı üyeden alıntı

yandex kusra bakmada bi bo.k'a yaramaz ;) al benim sitenin indexlenmesi yandex daha arama yaptıgımızda adam gibi sonuçları çıkartamıyor ilk adam gibi arama motoru sistemini yapsında sonra piyasaya atılsın google'yi ne yapsalar ne etseler yıkamazlar googlede 500 indexi olan site yandexde 45 binlik indexxi olsun yine google sayesinde ayakta kalır. ;)

Yandex tüm hizmetlerinde Google'dan önde bence. Ben şahsen yandex kullanıyorum ve benim karşıma şuana kadar hiç yanlış bir arama çıkartmadı.

Psycho adlı üyeden alıntı

Wmaracı için yandex önde :) Ayrıca yandex yeni tasarıma da geçti. Bence yavaş yavaş piyasada söz sahibi olmaya başlayacak gibi.

Kesinlikle katılıyorum. Yandex söz sahibi olacak yavaş yavaş, adsense benzeri sistemini aktif ettimi webmaster'larıda kendisine iyice çekecek o zaman GOOGLE ne yapacak bakalım ne tür çalışmalar yapacak merak ediyorum.

Doğru diyorsun hocam. Ama yandex'in aramasında fa yazınca altta çıkan facebook tıklayınca arama yapmadan facebook'u açıyor. Bir çok büyük sitede böyle :) Arama yapılmasına gerek kalmıyor. Google da yok bu sistem.

mek444 mek444 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Ben Google'ı çok severim.Teması , hızı , indexi , arama sonuçları vb. vb. Ama yandex eğer adsense gibi bi firma yaparsa tüm webmasterları üzerine çekecektir.

salichomg salichomg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Network Manager
  • Konum Bulgaristan
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 393
  • Beğeniler 18 / 41
  • Ticaret 0, (%0)
YANDEX surekli indexliyor beni bir sorunum yok ustelik Windows Activator vb gibi aramalarda cok daha dogru sonuclar veriyor google dmca nedeniyle sonuclari silmis oluyor ama yandexte hepsi oluyor.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al