lostyazilim

Tam googleden başkası yalan diyordum ki

12 Mesajlar 2.144 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

videoavcisi videoavcisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 54 / 46
  • Ticaret 2, (%100)
Neredeyse ziyaretçilerimin tamamı google üzerinden geliyor.
bu ndenle Tam googleden başkası yalan diyordum ki bugün yahoo ve bing ziyaretçileri de geldi.
Benim için güzel bir gelişmeydi paylaşmak istedim.

wmaraci
reklam

bilgihazinem bilgihazinem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 3 / 15
  • Ticaret 3, (%100)
inş daha iyi yerlerede gelir hocam başarılarınızın devamını dilerim.

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Benim de elimdeki sitede Yandex aramalarından gelen ziyaretçi neredeyse Google ile yarı yarıya ve Yandex'te anlık indeksliyor site. Algoritmada bir değişiklik mi yaptılar nedir. İnşallah böyle devam eder :)

wmaraci
wmaraci

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Arama motorları resmen kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar. Adamlar Google'a rakip olmak için çabalıyorlar fakat sıralama sistemleri tam bir rezalet. Özellikle ülkemizde aktif olarak hizmet veren Yandex'in. Bing ve Yahoo'yu anlayışla karşılarım zira onlar Amerika ve Avrupa'da daha ön planda olmak istiyorlar. Yandex, yeni açılan bir siteyi neredeyse bir ayda indexlemiyor, o da sitemap gönderdiğimiz halde. Geçen bir konu gördüm adamın sitesini bir yıldır indexlememiş, sonrada gelip biz Google'a rakip olacağız diyorlar.

Bir diğer konuda alakasız sonuçlar. Özellikle az önce bir deneme yaptım ve aldığım sonuç beni şaşırttı. Vizyona girecek olan Limonata filmini siteme ekledim ve baktım ki yandex de indexlemiş. Yandex'e girip Limonata 2015 izle yazdım adam bana aradığım filmle alakası olmayan saçma sapan eski sonuçlar çıkarıyor. Arama sorgularını düzeltmedikçe insanlar gerçek aramak istediklerini bulamayacaklar ve Yandex'de gün geçtikçe gündemden düşecek. Onları şu anda ayakta tutan tek şey aşırı derecede verdikleri reklamlardır. Ona rağmen Türkiye pazarından %5'lik bir pay dahi alamadılar.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 54 / 46
  • Ticaret 2, (%100)
kardeşim bot göndermeyi biliyorsunuz, o zaman aramalarınızda da gösterin değil mi?
Bu arada bir tane daha bing geldi. Ne yaptıysam doğru bişey yapmışım

Ek Olarak:

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Arama motorları resmen kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar. Adamlar Google'a rakip olmak için çabalıyorlar fakat sıralama sistemleri tam bir rezalet. Özellikle ülkemizde aktif olarak hizmet veren Yandex'in. Bing ve Yahoo'yu anlayışla karşılarım zira onlar Amerika ve Avrupa'da daha ön planda olmak istiyorlar. Yandex, yeni açılan bir siteyi neredeyse bir ayda indexlemiyor, o da sitemap gönderdiğimiz halde. Geçen bir konu gördüm adamın sitesini bir yıldır indexlememiş, sonrada gelip biz Google'a rakip olacağız diyorlar.

Bir diğer konuda alakasız sonuçlar. Özellikle az önce bir deneme yaptım ve aldığım sonuç beni şaşırttı. Vizyona girecek olan Limonata filmini siteme ekledim ve baktım ki yandex de indexlemiş. Yandex'e girip Limonata 2015 izle yazdım adam bana aradığım filmle alakası olmayan saçma sapan eski sonuçlar çıkarıyor. Arama sorgularını düzeltmedikçe insanlar gerçek aramak istediklerini bulamayacaklar ve Yandex'de gün geçtikçe gündemden düşecek. Onları şu anda ayakta tutan tek şey aşırı derecede verdikleri reklamlardır. Ona rağmen Türkiye pazarından %5'lik bir pay dahi alamadılar.

yandex gider yakında, daha fazla dayanamazlar, masraf çok kullanan yok.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)
Ön yargınızı bi kenara bırakıp, bir hafta kadar bing kullanın. Sıralama sonuçlarında sunduğu örnekler Google'dan çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Aslında bizim söyle bir mantığımız var. 1 milyon orta yada düşük derecedeki internet kullanan kesime sorun size internetin "google" olduğunu söylerler. :)

Kimse Bing, Yahoo, Yandex, search, portal sepeti, suan aklıma gelmeyen daha onlarca arama motorlarını kimse bilmiyor. Bilmedikleri için Google'a boyun eğiyorlar.

-Adsense kurumu kime bağlı ?
-Forumda adsense kategorisinde açılan konuları incelediğimiz zaman bazen haksız yere engel yemiş, durdurulmuş hesaplar görüyoruz.

Kaldı ki algoritma sistemini her yıl bir kaç kez değiştirip, harcanan onca ciddi derecedeki yatırımı alt üst etmesi.

Spam dolu siteyi, özellikle haber sitelerini emek verdigimiz gözümüzün nuru kavramı ile gördüğümüz sitelerimizin üstünde tutarak bizlere neyi anlatmak istiyor ?

-Ben yorumunuzu haksız görmüyorum. Aksine çok doğru bir düşünce, lakin google son 1 yılda bizlere çok zarar verdi. Bunu seçkin kişiler kabul etmeyebilir ama ben şahsım adıma konuşmam gerekirse evet zarar gördüm.

Işte bu yüzden; Geliş, isteklerimizi ver, adaletli ol, kazancin %30 sen kazan %70 kazandır. Yandex duydun mu beni :)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 54 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

keremsamet adlı üyeden alıntı

Ön yargınızı bi kenara bırakıp, bir hafta kadar bing kullanın. Sıralama sonuçlarında sunduğu örnekler Google'dan çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

şahsen ben bir denemek istiyorum, bir hafta bing kulanayım bakalım sonuçları nasıl getirecek? memnun kalacakmıyım

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

videoavcisi adlı üyeden alıntı

şahsen ben bir denemek istiyorum, bir hafta bing kulanayım bakalım sonuçları nasıl getirecek? memnun kalacakmıyım

ben öylesine denemiştim, yandexten çok daha verimli ve hatta google'dan bile. Mantıklı ve iş yapan siteleri karşıma çıkardığı için çok memnunum. Google ha bire güncellemeleriyle sıralamaya kimi sokacağını şaşırmış durumda. Unutmazsanız bu başlık altında memnuniyetinizi belirtin mutlaka. Milleti google'dan kurtarmak lazım :rolleyes: her ne kadar imkansız olsa da.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al