-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Olumlu olmakta fayda var. Domain harika sub domainlerle de ilgilenirseniz muhteşem iş yapar.
Arama sonuçlarını da düzeltip yoluna koyarsanız iyi iş yapar. Fakat reklam işlerini en son düşünmelisiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
sadece şunu diyeceğim bootstraple biryere gelemezsiniz. diğer şeyler zaten söylenmiş.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
tasarımsal bir eleştiri yapmak için önce ortada güzel bir programlama olması lazım arama sonuç sayfanızda güncel bir bilgiye ulaşmak imkansız.
yahoo, bing, yandex ve en kötü altavista gibi alternatifimiz var siz Türk tabanlı bir arama motorusunuz ama bizim milliyetçilik yaparak sizi seçmemiz için herhangi bir neden bulunmuyor çünkü bizi bilgiye çok uzun bir zamanda ulaştırıyorsuz ve bu bilgiler oldukça uzun zaman öncenin verileri oluyor.
Haa ara.com.tr'de arama yaparız karşımıza Google sonuçları gelir o zaman tercih edebiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
interplus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Köstek değil destek içerikli birşeyler yazmak için buradayım, tasarım olarak konuşmak ve kıyaslamak gerekiyorsa google ilk halini baz almak lazım, başlangıç olarak kötü değil gayet başarılı, işlevsel olarak tabiki de şuan çok çok iyisiniz diyemiyorum ama bu azim ile ilerlediğiniz taktirde daha iyi olacağından şüphemiz yok. şuan amacıma hizmet etmedi malesef arama sonuçlarından dolayı, eğer iyi bir halde olsaydı bugun itibariyle yoğun kullanmaya başlayabilirdim. biz milleyitçi toplumuz eğer iyi bir seviye ye getirirseniz bizlerin kullanıp kullanmayacağı hakkında şüpheniz olmasın. Bu arada reklam için bence biraz erken davranmışsınız ona harcayacagınız eforu siteyi yükseltmek adına kullanabilirsiniz. Başarılar inşallah daha iyi yerlerde görmek nasip olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Domain gayet iyi. Ayrıca bugune kadar yapılan Türk arama motorları içerisinden en beğendiğim sizinkisi diyebilirim. Uzun soluklu olmanız dileğiyle. Başarılar diliyorum.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
müzik güzel olmuş ben müzik olayını beğendim
arama olayını ben beğenmedim
aramaya kalbimiver yazıyorum saçma sapan yerler çıkıyor, olmadı kalbimiver.com yazıyorum hala bulamadı sanırsam ara.com.tr de benim site sandbox a düştü
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebTasarım
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neye göre arıyor altyapısı vs nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
e-ticaret içerik editörü
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam aramada sitemi göremiyorum. Hem aramalara hem de haberlere sitemi nasıl ekleyebilirim ? Başarılarınızın devamını dilerim ayrıca.