Merhaba değerli arkadaşlar, Yandex Map API kaynaklarını kullanarak oluşturduğum harita sayfasında oldukça iyi bir internet bağlantısı sunucu ve script olmasına rağmen nedense yandex grafikleri oldukça yavaş çaışıyor, Yandex çalışanlarının bu konuya açıklık getirmesini rica ediyorum.

Türkiye'de arama motoru çalışmaları konusunda Faaliyet gösteren Geliyoo'nun API kaynaklarını kullanarak oluşturmuş olduğu Harita uygulaması http://maps.geliyoo.com 'da bazı sorunlar ile karşılaşıyoruz. API kaynaklarında verilen izinlerin yetersiz olması mı yoksa bahsi geçen API kaynaklarını doğru kullanamamış olmak mı bilemiyorum. Ancak sanırım bu güne dek Yandex API'sini kullanarak Map oluşturan tek türk firması sanırım biziz.

Google'ın API kaynakları ile de diğer hizmet veren Tomtom vb kaynaklar ile de bu güne kadar Harita oluşturdum, ancak açık konuşmak gerekirse en çok zorlandığım Yandex oldu, karmaşık ama zevkli bir harita apisi kullanıyor. Buda işi daha eğlenceli kılıyor belkide.

Sonuç olarak incelediğinizde bazı hatalar ile karşılaşabilirsiniz, bu hataları ortadan kaldırabilmem için gerekli açıklamaları yaparsanız sevinirim. Ancak yine de bir not düşmek istiyorum verilen yönergelerin tamamı en uygun şekilde uygulandı ortaya çıkan sonuç ise burda http://maps.geliyoo.com
Görüşlerinizi bekliyorum.

Başarılar

Ek Olarak: Bu arada eğer mümkünse Panaroma içinde bir API keyleri bekliyorum. Yakın zamanda şayet böyle birgüncelleme olursa onunda apilerini kullanarak sayfaya eklemek isterim.