KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Reklam dikkat çekici olmuş. Etkili reklamın önemini görüyonuz aha bende indiriyom. :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
alternatif tarayıcı olarak chrome ın yanında açık bırakıyorum bazı işlerimi ordan halletmek için fakat memnun olduğumu söyleyemicem bir süre açık kaldıkdan sonra çok çabuk şişiyor ve kasıyor kasınca sayfadaki flashları vs kesip daha hızlı açmaya çalışıyor yandex şu anda tüm reklam veren şirketlerle vs anlaşmış yani şu anda indirilme oranı çok yüksek bununla orantılı olarakda kullanım sayısı artıyor. Bu kadar kişiyle kasmaya başladıysa bir kaç milyon kişi aynı anda kullanmaya başladığı vakit nasıl bir performans verir bilemiyorum yandexin alt yapıyı sağlam tutması lazım sadece reklamla bitmiyor iş.
Kullanıcı bir defa o tarayıcıdan sıkıldımı veya rahatsız oldumu bir daha kullanma ihtimali düşüktür o yüzden işi baştan sıkı tutması lazım inş başarılı olurlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biz Web Tasarımcılar için bir sıkıntı daha ... Yaptığımız Web Siteleri IE, Fire Fox, Chrome'da sorunsuz görünsün derken birde yandex'e uygun yapmaya çalışıcaz ...
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
e-ticaret içerik editörü
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Reklam çok sıradan olmuş. Ve zaten Chrome ile aynı gibi, farklı bir tasarım olabilirdi bence.
haber yazılımı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Chrome ile aynı projenin ürünüdür. Bildiğim kadarı ile yandex Browser ile chrome nin kaynak kodları ne googlenin nede yandexin :) sadece ikisinin tek ortak yanı aynı projeden yola çıkarılarak geliştirilmişler.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Chrome tarayıcı ile Yandex aynı kaynak kodları kullanıyor zaten ancak yandex biraz daha geliştirdiğini iddiaa ediyor.
Ama yandex'in arama hızı beni hiç memnun etmiyor 2. veya 3. arama sorgularında bazın takılıp kalıyor (firefox'da) o nedenle çoğu zaman delirtiyor. Biraz daha yol almaları lazım ama ülkemiz kullanıcılarına yatırımları büyük. Bakalım gelecek ne gösterecek.