lostyazilim
tr.link

yandex.com.tr yine klasını konuşturdu

35 Mesajlar 5.264 Okunma
acebozum
tr.link

DenizOZTURK DenizOZTURK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek -
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 189 / 158
  • Ticaret 4, (%100)

firat356 adlı üyeden alıntı

Koskoca Google neden bizim kanlı savaşımızı index yapsın ki ? Bilimsel bi buluş mu bu ? İnsanlık tarihini değiştiren birşey mi bu ? Ben ülkemin savaşlarla anılmasından pek hoşnut değilim zaten iyi olmuş..

Önemi tartışılamıyacak kadar kıymetli ve büyüktür ancak keşke o günlerdeki halkların dayanışması bugünlere örnek olabilse ki anlam ve önemini herkese ispatlıyabilsek .

Türkiye sayfası olan arama motorları Türkiye'nin önemli günlerinde bu gibi yenilikler yapmadıgı sürece Türkiye sayfasının hiçbir anlam ve önemi yoktur.

Yandex Türkiye kullanıcılarına duydugu saygıyı , Google ise umursamaz tavrını göstermiş oldu .

elektronikssl
webimgo

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
En çok Türkiye de kullanılıyor zaten bırakın da yapsın Google varken neden kullanıyorlar bilmiyorum zaten.

iqhaber.com

hayatim53 hayatim53 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek insan tamiri ediyor
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 22 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Yandex büyük yatırım edecektir Türkiye piyasasına girmek için

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Şöyle bir bilgi de vereyim;

Yandex Ekibi

Çeşitli konularda uzmanlaşmış çalışanlardan oluşan Yandex ekibi, şirketin en değerli varlığıdır. Günümüzde arama teknolojilerinin geliştirilmesi, konuyla ilgili çalışanların matematik, veri analizi, dilbilgisi, programcılık gibi çeşitli alanlarda üst düzey birer uzman olmasını gerektirmektedir. Bu tür uzmanları dünyanın dört bir yanında arayan Yandex, çeşitli mesleki olimpiyatlara da destek vererek ve ayrıca kendi eğitim programlarını yürüterek ihtiyaç duyulan yetkinlikte çalışanların yetiştirilmesine yardımcı olur. Bu güçlü ekip sayesinde Yandex, bilgi teknolojileri alanındaki en başarılı şirketler listesinde ilk sıralarda yer almaktadır.

Bugün Yandex’in 7 farklı ülkedeki 16 ofisinde 6,000’den fazla çalışanı bulunmaktadır. Şirketin genel merkezi Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’dadır.

Yandex’in 2011’de İstanbul’da açılan Türkiye ofisinde çalışanlar arasında şirket yöneticileri, pazarlama uzmanları, çevirmenler ve diğer konularda uzmanlaşmış profesyoneller bulunmaktadır. Türkiye’de açılacak servisler ve bunların nasıl görüneceğine dair tüm kararları Yandex Türkiye ekibi verir.

www.porsukmedya.com
wmaraci
wmaraci

SosyalAbi SosyalAbi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)
Helal yandexe. Ülkede kutlamaları engelleyen VATAN HAİNLERİ GÖRSÜN :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al