lostyazilim
tr.link

Yandex de 8 'inci sırada cıkmak

5 Mesajlar 1.119 Okunma
lstbozum
tr.link

wazgecilmezim wazgecilmezim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 15 / 15
  • Ticaret 6, (%100)
Sayın arkadaşlar;
Reklamsız sade özgün bir film sitesi açtım sitemi açalı 2 ay bile olmadı, amacım insanlara sagda solda uçuşan reklamları izletmek yerine,düzgün sade reklamsız film izletmek

Gelelim soruma google analytics den sitemi takip ederken bir anda anahtar kelime film izle ve trafik kaynagıda yandex oldugunu gördüm, hemen yandex e girip "film izle" yazdım ve sitemin urlsinin ana sayfada 8 'inci sırada oldugunu gördüm buna sevindim , ama bu olay 12 saat sürdü sonra yandex i 25 gün yakından inceledim arama motoruna film izle yazıldıgında her 12 saatte bir ana sayfada 8 inci sırada farklı bir site cıkıyor bunu yandex e sordum ama net bir cevap alamadım bu formda cok bilgili arkadaşlarımız var bu olay nasıl gercekleşiyor veya bildiği bilgiler çözümler varsa paylaşırsa sevinirim

wmaraci
reklam

webmaster1996 webmaster1996 Atatürk'ün Askeri! Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 28 / 89
  • Ticaret 100, (%100)
Googlede oldugu gibi Yandex'te de dalgalanmalar olabilir hocam pek takmamak gerekir.

• Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 15 / 15
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam takmamak gibi değil , bana bir yazı yollamışlar bilindik şeyler özgün ol filan , bende dedim ki önce sitemi inceleyin sizin için 1 hatam var ise direk siteyi silicem ve incelediler özgün oldugunu sade oldugunu söylediler ama film izle anahtar kelimesinde 2 aylık bile olmayan sitem oraya nasıl yerleşti ben bile cözemedim ve oradan neden silindi sorusuna asla cevap bulamadım hergün bircok sitede olmayan filmleri paylaşıyorum yani hergün ugraşıyorum sitemle amacım para kazanmakta değil , ama ana sayfada 8 inci sıraya alınıp her 12 saatte farklı bir site oraya yerleştirdikleri tesbit ettim , ve bunu bilmek istiyorum neye göre o sıraya koyuyorlar botlarmı koyuyor popülerlikmi yenilikmi veri girişimi bunları ögrenmem lazım

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Tahmini olarak hit odaklı olabilir.Dalgalanma olan saatlerde giriş-çıkış verileriniz ne durumda ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 15 / 15
  • Ticaret 6, (%100)

Azvarez adlı üyeden alıntı

Tahmini olarak hit odaklı olabilir.Dalgalanma olan saatlerde giriş-çıkış verileriniz ne durumda ?

Oratalama Günlük hit sayısı 100 Tekil Ziyaretci organik %25 i anahtar kelimelerden geliyor , ama yandex in dalgalanma saatini bilemiyorum maalesef

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al