lostyazilim
tr.link

Yandex - Google Rekabeti Şimdi Başladı

33 Mesajlar 6.487 Okunma
lstbozum
tr.link

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)
Yandex Metrica kesinlikle analytics ten daha iyi. Benim en çok görsel davranış istatistiği hoşuma gitti. Url ler arası boğuşmadan sitede kullanıcının ne yaptığını izliyorsunuz.

wmaraci
reklam

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)

ctylmz adlı üyeden alıntı

Saldırgan olarak bildiren kim? Google mi?

Merak etmeyin, Google ara.com.tr'yi önemseyecek kadar aptal değil. Megaloman olmayalım.

Freezby adlı üyeden alıntı

Yani arama sonuçlarından dolayı değil de direk sayfasından link çıkısımı ( Backlink tarzında) vermiş ? Eğer kendi sayfasından direk çıkış verdiyse zararlı site olduğu konusunda hemfikirim. Fakat arama sonuçlarına göre çıktıysa bunu şeffaf tüm arama motorları yapıyor.

Anasayfadan siteler bölümüne link çıkışı var, siteler bölümünden de zararlı olarak bildirilmiş bazı sitelere. Dediğim gibi benim derdim sitede virüs olduğunu iddia etmek değil.

ara.com.tr backlink aracı olarak göründüğünden birçok robot bu sisteme siteleri ekliyor. purplefrigate.ru , pjjppdwhrrpjjccq.info, purplebeetle.ru eklenen siteler arasında. Bu siteler gördüğünüz gibi spam ve zararlı internet siteleri ve bu siteler ara.com.tr siteler dizininde barınıyor. Bu sitelere link çıkışı yüzünden ara.com.tr de zararlı olarak görülüyor.

Bu zararlı ve spam siteler ara.com.tr dizininde barınıyor ve hiç dokunulmuyor, demek ki ilgisizlik mevcut. ara.com.tr'ye sitelerini ekleyen kişiler de (turksatinfo.blogspot, aktifmedya org, herkesburda org) dizindeki diğer sitelerden dolayı zararlı olarak görünüyor. Böyle bir durum sözkonusu iken ara.com.tr Steler'in en dandik toplistlerden ne farkı kalır?

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)
Anasayfadan link çıkışı kötü olmuş evet. Dizin konusuna gelince google dizininde de zararlı içerik barındıran zilyontane adres var. Arama sonucu indexleme de arama motoru sorumlu tutulamaz. İstisnalar hariç.

Fakat com.tr uzantılı bir domain in böylesine tutumunu anlayabilmiş değilim ben.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al