-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
safakozt adlı üyeden alıntı
@veridyen 2 kişinin mesajı ile sunuculardaki tüm siteleri riske atmak ne kadar etik tartışılır bende bir veridyen müşterisiyim ve çevremdekilere tavsiye ediyordum.
@dorebar bu özellik oldukça güzelmiş tavsiye için teşekkürler bundan sonra tekrar düşünmek lazım.
Sunucuda ki diğer sitelere bir şey olacağını nereden çıkardınız, isteğe bağlı bazı siteleri engellemeden çıkardım. Herhangi bir sorunda sadece o izin verdiğim siteler kapanır. Zaten adamların hizmetini müşterileri olup da memnun kalmayan varsa söylesin. Umuyorum ki Doruk'un paylaştığı turhost sistemi gibi bir eklenti aktif hale gelir ve tamamen sorumluluğu müşteriye bırakırlar. Hem yükleri de hafifler :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@serkanALAZ kendiler güvenlik gerekçesiyle kapatıldığını iletip 2 mesaj ile açacağını söyleyince bu söylem kendiliğinden ortaya çıkıyor malesef godady ilede çalışıyorız yandexte herhangi bir problem yok kaldı ki özellikleri @veridyen'den çok daha düşük yorumun için teşekkürler yinede :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yandex in mantığı çok değişik
Google videolar yazılar resimler haberler link yapısı açıklama başlık vs için tek bot yolarken
Yandex her biri için ayrı ayrı bot yoluyor
Yandex sitenizi Herşeyiyle ayrı indexler google sadece olduğu gibi
Yani yandexte 1 içeriğinize 10-15 arası farklı index alabiliyorken google de bir içeriğe en fazla 3-4 index alırsınız
Ama ne olursa olsun da host firmasının bunu engellememesi gerek
Google ne kadar iyi olursa olsunda yandex de indexiniz yoksa rakipleriniz karşısında 1-0 geride başlıyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Firma size bunun size zararinin olacagini konuda belirtmmis daha ne kadar yukleneceksiniz.