-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kimin malı olursa olsun hayatımda gördüğüm en lanet web browser olan Yandex kullanış bakımından cidden berbat ötesi pc den kaldırmak bile zor sanki virüs :D
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Sadece Çeviri servisini kullanıyorum. Google'a nazaran çok iyi çeviri yapıyor.
zbam
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
AmeBack adlı üyeden alıntı
Siz Öğretmenmisiniz Acaba ? Cümle İçinde İstediğimiz Gibi Yazı Yazabiliriz, Okulda Değiliz!
Ek Olarak: Arkadaşlar Öncelikle Konuyu Başlatan Arkadaşı Haklı Buluyorum.Eğer Yandex Browser Türkiye'nin Olsaydı ? Rusya Yandex Browser Kullanmayı Ülke Olarak Yasaklardı. (Kullananları Para Cezası İle Cezalandırırdı.. :D :D )''Acıma Acınacak Hale Düşersin''Acımayacaksınız Kullanmayacak Kullandırmayacaksınız ! ( Rusya Türkiye'ye Elinden Geldiği Kadar Yaptırım Uyguladı,Türkiye Acıyor...)
( Siz Rus Yanlıları,Sizde Acıyorsunuz ! )
Bu Forumda Nedense Her Konuda Aynı Olay Oluyor,Konuyu Açan Kişi Hep Zıtlanıyor...
Her Konuya Girdiğinizde,Acaba Bu Arkadaşı Nasıl Haksız Duruma Düşürebilirim....
Algılama probleminiz olduğunu düşündüğümden sizinle tartışma gereksinimi duymuyorum. İyi çalışmalar dilerim.
www.zbam.org | Para ve proje batırma üstadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Yandexi zaten kimse kullanmıyor.
Bununla birlikte bu türden insanları tartışmaya sevk edip ayrıştıracak başlıklar açılmasını doğru bulmuyorum. İş çok farklı konulara siyaset, vatan millet gibi en olmadık konulara akmaya başlıyor. Şimdi bir tartışma patlar yazı 1000 sayfa olur :)
Bence kitleyin gitsin. Hiç sevmediğim konular; siyaset, spor...
Neden mi? Gereksiz yere insanları birbirine düşürüyor da ondan.
Ben Ülkemin halkıyla kardeş olmaktan yanayım.
Yandex' i kullanmayıp israille el mi sıkışalım... Boş işler bunlar. Eğer kullanmayacaksak ülkede birşey kalmaz.
Siz yine kullanın faydalanmak serbest :) Sahiplenmek yanlış
Ben sadece ülkemin yanlısıyım onun dışında kimseyle yandaş değilim elhamdulillah
Yaw adamlarda limon tane ile satılır olmuş 10 dolar. Şimdi yandex'i en çok kullananda bizizdir kesin. Adamları aç bırakıp savaşmı çıkaralım yani
Saygılar
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yandex'in Türkiye'ye bir dünya yatırımı var, ve Türkiye'de onlarca eleman çalıştırıyor. Yararsız bulup kullanmamak başkada neden siyaseti bu işe karıştıralım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google'da yahudilerin? ee o çok mu iyi sanki.. Hem rusya'dan zarar görmedik. Onlar zarar gördü. Bir tane domates 6 TL felan :)