-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhabalar arkadaşlar...
Yandex masum değil diye başlık attım çünkü yandexden web sitelerime gelen hitlerden kuşku duyuyorum... Alakasız aramalar hatta rusca aramalardan 100'lerce hit geliyor ancak site gelirleri yerlerde sürünüyor...
Forumdan birçok arkadaşın aa yandex iyi hit getiriyor google'la uğraşana kadar yandexde yer edineyim derken benim gibi hüsrana uğramış olmaları zarar görmeleri muhtemel çünkü yandex hitleri fake(bence) ve bunu kimse gündeme getirmiyor...
Yandex'in bu yolla birçok webmaster'ı kendine çekmeye ve yandex için çalışmaya sevk ettiğide aşikar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O ziyaretçi dedikleriniz, Yandex Botları olmasın Hocam ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Valla hocam dizi tavsiyesi paylaştım aramalarda +18 filmler, brazilya teen **** bilmem ne çıkıyo yandexden :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
valla arada çok nadirde olsa banada öyle rusça yazılardan hit geliyor. ama onuda şuna bağlıyorum;
birisi yandexte arama yapıyor kiril alfabesiyle, benim başlıklarımdan biriside ona uyuyor ve yandex bu eşlemeyi yapıp benide listeliyor. onun harici hiç denk gelmedim dediğinize. hatta yandexin 3-5 de eksik saydığı olabiliyor.
veyakup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bot onlar hocam banada düzenli geliyor hit birde anlık 150ye kadar çıkıyor 1-2 dakika sonra gidiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bende yandexte türkçe aramalarda ilk 5 veya en kötü ilk sayfadayım. Google 'a göre yandexte çok hızlı ilerledim. :D ama saçma sapan kelimelerden değil direk uyumlu aramalardan geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dediğiniz şey sizde oluşan bir durum olabilir şahsen bende hiç olmuyor ve Yandex gibi bir firmanın böyle şey yapacağını düşünmem bugün hiç hit gelmesin yine vaz geçmem yandex ten. Yandex Türkiye ye googleden daha çok önem veriyor ve bende destekliyorum. Ayrıca bunu yapsalar bile neden rusça yapsınlar herhangi gi bir kelime ile en kolayından site isminizi gösterip hit yollayabirler rusça gelmesi demek direk size fake olasılığını yansıtmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!