test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şu çok önemli olmalı: Mesaj yerine ulaştı mı?
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tamamda yaratıcı şeyler olmaz ve devamlı tekrara düşerse neler kaybedebilir hiç düşündünüz mü? Örnekleri çok :)
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım geliştirme
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Unyesil adlı üyeden alıntı
Tamamda yaratıcı şeyler olmaz ve devamlı tekrara düşerse neler kaybedebilir hiç düşündünüz mü? Örnekleri çok :)
Yandex kendine güveniyor, yükselişi halen daha şaşırtmakta çoğu kişiyi, ilk kuruluşunda da yerel olarak kurulmuştu. Daha sonra sscb ülkelerin google alternatifi yerine sunuldu.
Basit, her şey elinin altında; aşırı basit tasarımlar.
Murat Alabacak <http://muratalabacak.net>
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
24 Kasim Kenan Evren ve surekasinin uydurdugu bir gundur. Tum dunyada ogretmenler gunu 5 Ekim'dir. Bizde ise darbeyle beraber 5 ekim once yasaklandi, sonra da unutturuldu.
Basit bir olay gibi gorulebilir, ama 30 yillik darbe sembollerinden olan 24 Kasim hala tum toplum tarafindan kutlanmaya devam ediyor. Derin uykudayiz.
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
erkolay adlı üyeden alıntı
24 Kasim Kenan Evren ve surekasinin uydurdugu bir gundur. Tum dunyada ogretmenler gunu 5 Ekim'dir. Bizde ise darbeyle beraber 5 ekim once yasaklandi, sonra da unutturuldu.
Basit bir olayı gibi gorulebilir, ama 30 yillik darbe sembollerinden olan 24 Kasim hala tum toplum tarafindan kutlanmaya devam ediyor. Derin uykudayiz.
Bu belkide en güzel tespitti. Gerçekten kutluyorum sizi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"