lostyazilim
tr.link

Yandex Sizin Olsa Nasıl Bir Pazarlama Stratejisi İzlersiniz

2 Mesajlar 995 Okunma
lstbozum
tr.link

nactumu nactumu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 154
  • Beğeniler 1 / 30
  • Ticaret 9, (%100)
Evet Yandex gibi bi girişiminiz var ama karşımızda da Google gibi bir dev bulunuyor.Şuan Türkiye piyasasına hakim olmak adına siz ne yapardınız.

Onlar öncelikli olarak görsel medyayı seçtiler, sizin hangi alanlarda reklam projeleriniz olurdu.Belki bu konuda ki yorumları görürler, faydamız dokunur.

İlk olarak ben başlayayım(bu arada 7 milyon dolar gibi kısıtlı bütçe koyalım); para kısıtlı olduğundan ve internet kullanıcılarının televizyonla pek iç içe olmadığından dolayıı tv reklamlarını abartıp parayı boşa harcamazdım, bobiler.örg kullanıcılarından yardım alarak mizah gücü yüksek bir viral proje hazırlardım, mynet, hurriyet gibi trafiği yüksek 5-6 web sitesi içerisine arama motoru yerleşimi yapardım.

yaratıcılığı ve hayal gücü yüksek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

wmaraci
reklam

ozturk ozturk Her daim öğrenci... Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Her daim öğrenci...
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 7, (%100)
kesinlikle bu işe webmaster sitelerinden veya web programlama işi ile uğraşanların desteği ile başlamaları gerekirdi. ve burada işin içine reklam boyutu giriyor. ve kesinlikle adsense tarzı olmamak koşuluyla reklam aracı firma rolünü yapabilirler. Bu şekilde ne tvye gerek kalır ne de kendilerini tanıtma ihtiyacına...
Artı bir başka öneri; içerik yönetim sistemlerinin gelişimi ile ilgili direk 1. dereceden muhatap olabilecek maddi desteği içerik yönetim sistemlerine sağlamalılar. wordpress veya joomla veya drupalın gelişimi ile ilgili yandex destekli sürümler başlangıç için çok iyi olurdu.
ve en büyük eksileri google taklidi yapmaları.. taklitler aslını yüceltir.

Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al