lostyazilim

Yandex'ten Ramazan Bayramı İçin Logo

33 Mesajlar 5.947 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

WAY4PLAY WAY4PLAY WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 30 / 39
  • Ticaret 2, (%100)

Enes Yiğit adlı üyeden alıntı

Tamam kardeşim sen haklısın. ^^

Hocam tartışmayı ben başlattım tatile çıktım geldim. Dedim ben ne yapmışım. Kullanmayın hocam google ı. Kişisel protestonuzu yapın. Google sizi ne seviyor ne de nefret ediyor. Sadece müşteri ziyaretçi şeklinde size koyduğu genel bir tanımı var.

Ayrıca haberi okudum canım kardeşim. Benim düşüncem büyük gazeteler olarak nitelendirdiğim tirajı yüksek gazeteler bile asparagas haber yaparken. Yolladığınız küçük çaptaki bir haber paylaşımına malesef inanacak değilim. Hadi doğrudur diyelim çocuk tacizi suçu nu gizlemek bir din ve millet meselesi değildir vicdan meselesidir.

wmaraci
reklam

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Google mı alanında daha iyi, Yandex mi? Tabi ki Google. Yandex Google'ı geçene kadar (ki rekabet bile edebilecek durumda değil şu an) ben Google'ı kullanırım. Yandex Google'ı pazar payında geçsin, o zaman Yandex'i Google'a oranla daha çok kullanmaya başlarım. FIFA ve PES için de geçerli. Dinimi veya dinsizliğimi benimsemiş, kültürümü benimsemiş olması en son gelir. Ben tüketici olarak her şeyin alanında en iyisi neyse onu kullanmak isterim. Ve kullanıyorum da.
3579 WAY4PLAY

kişi bu mesajı beğendi.

Kanuni Kanuni WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Müh
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 12, (%100)
Arkadaşlar ne çok uzattınız ya. Ortada bazı yanlışlıkların olduğunu dile getirdim ve söylediklerim tamamen gerçekti. Araştırıp öyle yazıyoruz herhalde. Eğer bunlar size uygun değilse okuyup geçin. Lütfen, herkes işine baksın. Daha fazla tartışmak istemiyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al