yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
yandex in yeni bir sistemi olan toloka ile yandexse hangi arama sonucunun doğru hangisinin yanlış olduğunu belirtirek para kazanılan bir sistemiymiş. bende meraktan başladım. ama malesef paramı alamadım.
ben uzun süredir yandex kullanıcısıyım ve hatta yandexse reklam bile verdim. benim paypal adımla,yandex kullanıcı adım farklı. w8ben işte ödeme almak için kullanılan bir formmuş.
bu formu paypal adımla doldurdum ve toloka şüpeli bilgi diye reddetti. sonra yandex kullanıcı adımla doldurdum yine kabul etmedi. çoğu kişide malesef aynı sorunu yaşıyor. hesabımda 4 dolar vardı. yani 10tl.
kendilerine aynen şunu dedim benim ahmet veya mehmet olmam ne farkeder? hatasız çalışmışsam ödemeyi geçersiniz. size tavsiyem bu işe bulaşmayın, boş yere zamanızı harcarsınız.
yandex kullanmayıda bıracağım. 10 lira için böyle saçmalıklar yapan şirketten ne hayır gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun diyelim, yandex'e reklam vereceğine tişört bastır 1 gün onun'la gez al sana reklam. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 tl için sıkma o güzel canını boşver gitsin, en güzeli google.
Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayarcılık
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bende hiç memnun degilim zaten işi yaparken sıkıntı yok ödeme alcağın zaman bi yerden hep sıkıntı malesef :)
www.valorantpazar.com | www.kayakseti.com | www.netflixdizileri.com Alan Adları Satılıktır PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Ben sıkıntısız alıyorum ödememi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
deneme amacli 1 2 saat takılmıştım ilk olarak 0.20$ talep ettim paypal hesabıma geldi. daha sonra 1$ yaptım ödeme talep ettim gönderildi vs vs denildi fakat ödeme gelmedi paypal hesabıma.Gerçekten uğraşmaya deymez.